FAQ

Coworking označava zajednički radni prostor, odnosno prostor u kome zakupljujete jedan radni sto ili više njih kako biste obavljali svoje poslovne obaveze. Coworking, međutim, ne predstavlja isključivo prostor, već je to čitav jedan koncept osmišljen tako da jednom mestu imate svu neophodnu logističku i tehničku podršku, ali i da ste u stalnom kontaktu sa ljudima različitih stručnih profila i iz različitih industrija. Konstantno širenje mreže kontakata u coworking prostorima otvara mnoštvo mogućnosti za poslovne saradnje i partnerstva.

Coworking je namenjen svima koji žele da rade u insipirativnom okruženju i multidisciplinarnoj zajednici.

Da. U našem coworking prostoru možete iznajmiti mesto na dan, ali i na nedelju ili mesec dana. Postoji, takođe, i flexi paket koji vam omogućava da koristite mesto 8h u toku jedne radne nedelje i 3h salu za sastanke.

Naravno. Najveći broj coworkera zapravo i koristi sopstveni laptop ili desktop računar.

U našem coworking prostoru rade ljudi različitih stručnih profila i zanimanja: programeri, arhitekte, advokati, lingvisti, producenti, stručnjaci za marketing, analitičari berze…

Ne. U cenu naših paketa uključeni su svi troškovi.

Ukoliko Vaš posao podrazumeva česte online sastanke ili sastanke sa klijentima uživo, u našem coworking prostoru Vam je na raspolaganju sala za sastanke kako biste bili sigurni da ne ometate druge ljude, ali i da imate potpunu privatnost.

Da. Koristeći uslugu virtuelne kancelarije, takođe možete registrovati i firmu na adresi na kojoj se nalazi naš coworking prostor.

Naš zajednički radni prostor je dostupan i fizičkim i pravnim licima.

Budući da se naš coworking prostor nalazi u okviru pešačke zone (Cara Lazara 5-7), svoj automobil možete parkirati u nekom od garažnih objekata u neposrednoj blizini: garaži u okviru TC Rajićeva, garažama na Obilićevom i Zelenom vencu.

Je li ovaj post bio koristan?