Job Interview Coaching

Zamislite da imate mogućnost da pred najiskusnijim regruterom u zemlji vežbate svoj nastup na nekom od budućih intervjua za posao. Program Job Interview Coaching upravo to nudi. Tokom dva trening dana sa dva kouča dobićete odgovore na sledeća pitanja:

– Kako da (stvarno) sredim svoj CV. Šta je važno, a šta ne.

– Šta se mota u glavi regrutera tokom mog intervjua za posao. Perspektiva regrutera i perspektiva poslodavca. Struktura intervjua. Čemu služe određena pitanja.

– U čemu sam dobar, a u čemu mogu da budem još bolji na intervjuu za posao. Vežbanje kroz simulacije. Dva kouča. Dva fidbeka koji vam mogu promeniti tok karijere.

– Kako treba da razmišljam o svojoj karijeri 2018. godine da bih ostao konkurentan 2028. godine. Nova paradigma razvoja karijere. Kreiranje ličnog plana razvoja.

Voditeljke programa

Jelena Pavlović, doktor psihologije, kouč & trener. Osnivač i direktor Koučing centra.  Članica je Međunarodnog savetodavnog odbora u okviru International Society for Coaching Psychology Research Lab u Londonu. Preko deset godina iskustva u razvoju ljudi, timova i organizacija. Metodična i sistematična, prošetaće vas kroz to šta sve možete da postanete kao profesionalac.

Gordana Vujić, psiholog, regruter & kouč. Osnivač i direktor Spark Consulting. Članica je International Society for Coaching Psychology. Jedan od najiskusnijih regrutera u zemlji, sa preko 15 godina iskustva u industriji. Trener u oblasti psihologije selekcije i regrutacije. Otkriće vam na šta da obratite pažnju tokom razgovora za posao, a čega možda uopšte niste svesni.

Finansijski uslovi: 150 evra. Cena uključuje dva trening dana, materijale za polaznike i osveženje u pauzama.

Brošura programa

Prijave i informacije na jelena@koucingcentar.rs.

Dodatna napomena: In Centar kao saradnik Koučing centra dobiće dva mesta gratis na ovom izvanrednom događaju. Osobe koje žele da konkurišu za besplatno mesto treba da pošalju prijavu na email In Centra info@incentar.org.

Scroll to top