2 nedelje – 2x nedeljno (utorak i četvrtak 18:00 - 19:30h)
CENA KURSA: 15.930 din
CENA E-COMMERCE PAKETA: 20.650 din

Zašto baš kurs "Najbolja praksa vođenja e-trgovine"?

Ovaj kurs kroz mnoštvo primera najbolje prakse i konkretnih saveta daje odgovore na najvažnije probleme u radu e-trgovaca, u svim fazama uspostavljanja i rasta i željenih efekata e-prodavnice. Kurs se svojom tematikom nastavlja na kurs "Uvod u e-trgovinu".

Koji je cilj kursa?

Cilj kursa "Najbolja praksa vođenja e-trgovine" je da vam uštedi vreme i novac pri pronalaženju i ispravljanju problema koji vas sprečavaju da imate bolje rezultate vaše e-prodavnice. 

Između 80% i 90% svih e-trgovaca u svetu (i kod nas) imaju problem da dođu do zadovoljavajućih rezultata e-trgovine i da dođu do održivog broja prodaja. Postoji više razloga zašto se to dešava, i zašto nije jednostavno doći do stabilnog rasta prodaje u e-prodavnici. Ovaj kurs vam pomaže da pronađete odgovore na to gde sve imate probleme u radu e-trgovine, i na osnovu primera najbolje prakse kod nas i u inostranstvu vam pomaže da dođete do toga kako da unapredite rezultate e-trgovine: organizaciju posla u e-prodavnici, povećanje prodaje, poboljšanje rezultata promocije i korišćenje podataka iz e-prodavnice za unapređenje rezulata e-trgovine.   

 

Kurs "Najbolja praksa vođenja e-trgovine" obuhvata šest celina kojima dobijate pregled najčešćih problema e-trgovine i njihovih načina rešavanja. Ovaj kurs vam pomaže da identifikujete stanje segmenata vaše e-trgovine, da formulišete koje sve tipove problema imate u vašoj e-prodavnici, i da razumete preduslove koje je potrebno zadovoljiti da biste te probleme rešili.

Časovi su koncipirani u sledećih šest tema:

  • Kako se pravilno postavljaju i analiziraju efekti ciljeva i planiranja e-trgovine?
  • Na koji način se radi otkrivanje i procena problema (dijagnostika) procesa e-trgovine?
  • Kako se pravilno analiziraju problemi i definišu potrebe tehničkog unapređenja e-prodavnice?
  • Koji su koraci u efikasnoj analizi i primeni najbolje prakse pojedinačnih segmenata e-trgovine? 
  • Šta je potrebno za pravilnu analizu i rešavanje problema prodaje i marketinga e-prodavnice?
  • Na koji način se postavlja efikasan način analize podataka u e-trgovini? 

Kome je kurs namenjen?

Kurs je namenjen svima koji:

  • uskoro lansiraju e-prodavnicu
  • nedavno su krenuli sa e-trgovinom
  • već imaju dosta iskustva u e-trgovini

Šta vam je potrebno za USPEŠNO pohađanje ovog kursa?

Predavanje se odvija online putem platforme Zoom i za svaki čas unapred se dobija link ka video sesiji. 

Sve što vam je potrebno za pohađanje ovog kursa je osnovno poznavanje funkcionisanja interneta, kao i poznavanje osnova informatičke pismenosti. Poželjno je da su polaznici bar počeli da kreiraju e-prodavnicu, ili da učestvuju u uspostavljanju e-trgovine. 

O predavaču: Dragan Varagić

Dragan Varagić InCentar coworking prostor Beograd

Profesionalno je u e-poslovanju od 1998. godine. Radio je konsalting i edukaciju za veći broj najuspešnijih onlajn projekata u Srbiji (Infostud, Limundo, WinWin, Kupime, Oglasi.rs...).

Radio na većem broju internacionalnih e-commerce projekata. Trenutno učestvuje u razvoju internacionalnog e-commerce startap servisa. Su-organizator je konferencije "E-trgovina" od 2001. g. Kreirao je formalno akreditovane programe edukacije na Specijalističkim strukovnim studijama iz e-poslovanja (FTN, Novi Sad) i na Internet Akademiji.

Napisao je i objavio do sada pet knjiga, od kojih su tri iz oblasti onlajn poslovanja. Detaljnije o njemu možete pronaći informacije na blogu www.draganvaragic.com.