IT Program

Praktične veštine i primenljiva znanja za rad u IT sektoru. Omogućava polaznicima sticanje praktičnih veština koje otvaraju vrata u najbrže rastućoj industriji. Kursevi pružaju idealan balans između teorije i prakse i unapređuju veštine polaznika da samostalno rade neke od najtraženijih IT poslova.

Kursevi u ponudi

SEPTEMBAR - DECEMBAR

SEO

16.3-01.4.2021.
3 NEDELJE/ 2 PUTA NEDELJNO
ONLINE

polaznicima pruži zaokruženo i detaljno znanje iz svih oblasti koje SEO podrazumeva: od tehničkog podešavanja sajta, preko pisanja sadržaja na sajtu, do građenja mreže linkova i promocije sajta. Polaznici kursa vežbaju i rade na praktičnim primerima i stiču iskustvo kako da samostalno vrše optimizaciju kao sastavni deo posla ili da se profesionalizuju u ovoj niši.

Virtuelni Asistent

23.02-11.3.2021.
3 NEDELJE/ 2 PUTA NEDELJNO
ONLINE

polaznicima pruža znanja neophodna za uspešno obavljanje posla virtuelnog asistenta, koja su im korisna i ukoliko pokreću sopstveni biznis. Virtuelni asistent je veoma popularno zanimanje, koje pruža vremensku fleksibilnost u radu i dobre prihode kao full time ili dodatni posao, a kurs polaznike priprema u sticinju praktičnih veština i pozicioniranju na tržištu.

Digital Marketing PRO

27.4-20.5.2021.
4 NEDELJE/ 2 PUTA NEDELJNO
ONLINE

polaznicima omogućava dublje istraživanje digitalnog marketinga, kroz njegove brojne segmente: od promocije na društvenim mrežama do pozicioniranja sajtova i email marketinga. Polaznici kursa stiču teorijska znanja, ali pre svega praksu da primenjuju različite alate i tehnologije, dok kroz konkretne primere stiču uvid kako da ih primene i unaprede svoj rad.

Google week

5 časova
15-19. februara, TOKOM CELE NEDELJE
ONLINE

polaznicima pruža zaokruženo i detaljno znanje iz svih oblasti koje Google oglašavanje podrazumeva: od kreiranje naloga preko razumevanja različitih vrsta kampanja na Google-u, do kreiranja oglasa i praćenja rezultata. Polaznici kroz rad i praktične primere stiču veštine da samostalno pokreću, prate i analiziraju kampanje, u okviru svog posla ili za svog klijenta.

E-Commerce

USKORO
3 NEDELJE/ 2 PUTA NEDELJNO
ONLINE

polaznicima pruža uvod u e-trgovinu i njene pincipe, i omogućava im da samostalno razvijaju ili da vode ovakvu vrstu biznisa, od kreiranja do vođenja e-prodavnice. Polaznici imaju priliku da se upoznaju sa procesom osmišljavanja, kreiranja i vođenja online prodavnice, kao i vođenjem svakodnevnog procesa e-trgovine.

Digital Marketing MIX

USKORO
4 NEDELJE/ 2 PUTA NEDELJNO
ONLINE/ UŽIVO

polaznicima pruža znanje iz svih oblasti koje digitalni marketing podrazumeva: od promocije na društvenim mrežama do pozicioniranja sajtova i email marketinga. Polaznici stiču upotrebljiva znanja i dobijaju konkretne informacije, detaljna uputstva i praktične primere kako da znanje primene u praksi.

Budite u toku sa ponudama In Centra!

Ukoliko želite da budete obavešteni o popustima za rane prijave ili ukoliko ste već pohađali neki od naših kurseva, saznajte kakve vas pogodnosti očekuju i prijavite se na naš Newsletter!

Naša dostignuća

3

godine iskustva
u edukaciji

45+

uspešno
održanih kurseva

264

časova predavanja
i obrazovanja

200+

zadovoljnih
polaznika

3

45+

264

200+

godine iskustva
u edukaciji

uspešno
održanih kurseva

časova predavanja
i obrazovanja

zadovoljnih
polaznika