2 nedelje – 2x nedeljno (utorak i četvrtak 18:00 - 19:30h)
CENA KURSA: 11.210 din
CENA E-COMMERCE PAKETA: 20.650 din

Kako da kreirate uspešnu e-prodavnicu?

Želite da pokrenete e-trgovinu? Želite na naučite kako da brzo pokrenete onlajn prodaju? Želite da znate šta je sve potrebno za kreiranje uspešne e-trgovine, a da vas ne prevare pri kreiranju e-prodavnice? Želite da uspešno prodajete proizvode širom sveta, u regionu i kod nas? Želite da pokrenete legalnu e-prodaju, i da nemate problema sa zakonskom regulativom o vođenju e-trgovine?

Koji je cilj kursa?

Cilj kursa "Uvod u kreiranje i vođenje uspešne e-trgovine" je da vam uštedi vreme i novac koji su vam potrebni za kreiranje i vođenje uspešne e-trgovine:

Većina kompanija kod nas i u celom svetu ima problem sa razumevanjem načina uspostavljanja prodaje preko interneta. Kompanije često imaju mnogo problema pri kreiranju e-prodavnice, gde ne dobiju ono što su očekivali, i potroše previše sredstava za e-prodavnicu koja ne daje efekte. Kada se pokrene e-trgovina, većina kompanija ima problem kako da uspostave prodaju, na čega da pametno potroše pare za reklamiranje, i kako da ih različite agencije ne prevare za promociju e-trgovine. Ovaj kurs vas priprema da znate i razumete kako tačno funkcioniše onaljn prodaja, da razumete kako se kreira kvalitetna e-prodavnica, razumete kako se uspostavlja onlajn prodaja i kako se uspešno promoviše preko interneta.

 

Kurs "Uvod u kreiranje i vođenje uspešne e-trgovine" obuhvata deset celina kojima se zaokružuje usvajanje i razumevanje potrebnih znanja, koja osiguravaju bolje startne rezultate e-trgovine i/ili bolje rezultate rasta prodaje u e-trgovini.

Časovi su koncipirani u sledećih deset tema:

 • Koja su osnovna pravila kreiranja e-trgovine?
 • Kako da prodajete preko interneta bez mnogo znanja i truda?
 • Šta je potrebno da znate za uspostavljanje uspešne onlajn prodaje?
 • Kako odabrati prave proizvode za vašu e-prodavnicu?
 • Od čega najviše zavisi veličina uspeha poslovanja u e-trgovini?
 • Kako iz prve kreirati kvalitetnu e-trgovinu u odnosu na vaše ciljeve, potrebe i mogućnosti?
 • Kako da dođete do kupaca u e-prodavnici?
 • Kako kupcima skrenuti pažnju kvalitetom usluga vaše e-prodavnice?
 • Šta je potrebno znati i uraditi za legalno poslovanje e-trgovine?
 • Koji su najvažniji koraci do postizanja uspeha e-trgovine?

Kome je kurs namenjen?

Kurs je namenjen svima koji:

 • - žele da razumeju kako se uspostavlja i vodi e-trgovina
 • - rade ili će raditi u e-trgovini

Zašto baš kurs "Uvod u kreiranje i vođenje uspešne e-trgovine"?

Ovaj kurs kroz mnoštvo primera i konkretnih saveta daje odgovore na najvažnije probleme u radu e-trgovaca, u svim fazama uspostavljanja željenih efekata e-prodavnice.

Šta vam je potrebno za USPEŠNO pohađanje ovog kursa?

Predavanje se odvija online putem platforme Zoom i za svaki čas unapred se dobija link ka video sesiji. (u drugom krugu ovih predavanja biće omogućen i klasičan pristup predavanju u učionici, pored onlajn e-dukacije)

Sve što vam je potrebno za pohađanje ovog kursa je osnovno poznavanje funkcionisanja interneta, kao i poznavanje osnova informatičke pismenosti.

O predavaču: Dragan Varagić

Dragan Varagić InCentar coworking prostor Beograd

Profesionalno je u e-poslovanju od 1998. godine. Radio je konsalting i edukaciju za veći broj najuspešnijih onlajn projekata u Srbiji (Infostud, Limundo, WinWin, Kupime, Oglasi.rs...).

Radio na većem broju internacionalnih e-commerce projekata. Trenutno učestvuje u razvoju internacionalnog e-commerce startap servisa. Su-organizator je konferencije "E-trgovina" od 2001. g. Kreirao je formalno akreditovane programe edukacije na Specijalističkim strukovnim studijama iz e-poslovanja (FTN, Novi Sad) i na Internet Akademiji.

Napisao je i objavio do sada pet knjiga, od kojih su tri iz oblasti onlajn poslovanja. Detaljnije o njemu možete pronaći informacije na blogu www.draganvaragic.com.