POSTANI
SEO
STRUČNJAK

ONLINE KURS3 nedelje - 2x nedeljno (utorkom i četvrtkom 18:00h - 19:30h)
CENA KURSA: 13.570 din
CENA ZA STUDENTE: 8.142 din

SEO kurs

O kursu

Cilj ovog kursa je da polaznicima pruži zaokruženo znanje iz svih oblasti koje SEO podrazumeva: od tehničkog podešavaja sajta, preko pisanja sadržaja na sajtu, do građenja mreže linkova i promocije sajta.

ciljevi SEO kursa

Ciljevi

Nakon uspešno završenog kursa imaćete dovoljno znanja da možete sami ne samo da osmislite SEO strategiju za sebe ili svog klijenta, već i da je korak po korak sprovedete u delo i merite rezultate i uspeh vašeg rada.

šta ćeš naučiti na SEO kursu

Šta ćeš naučiti

Na kraju kursa nudimo savetovanje o daljim koracima za traženje posla u oblasti digitalnog marketinga, uz konkretne savete o tome gde se i kako mogu pronaći remote poslovi, kako aplicirati za ovakve pozicije, gde tražiti klijente, kako komunicirati sa njima.

seo card

POSTANI SEO STRUČNJAK

Cena kursa: 13.570 din

ONLINE KURS

  • Kurs će trajati 3 nedelje - 2x nedeljno
  • Utorkom i četvrtkom 18:00h - 19:30h


  • Predavanja se odvijaju online putem platforme Zoom
  • Za svaki čas se unapred dobija link ka video sesiji
  • Po završetku svakog časa, video materijali se šalju na mejl
  • Svi polaznici dobijaju sertifikat nakon završenog kursa
  • Sve što vam je potrebno za pohađanje ovog kursa je poznavanje osnova informatičke pismenosti i želja za učenjem

Bivši polaznici su rekli:

O predavaču: Anđelka Ducić

In Centar - Kurs

Anđelka Ducić je full-stack digital marketer sa preko 12 godina iskustva u ovoj oblasti. Upravljala je sa više od 450 različitih digitalnih kampanja za klijente i startapove širom sveta. Anđelka je svoju profesionalnu karijeru započela radeći kao PR Manager u velikim farmaceutskim kompanijama kroz rad u PR agenciji. Kasnije je prešla u IT sektor, pomažući startapima da uspešno razviju i sprovedu u delo svoju marketinšku strategiju. Pored toga, radila je kao freelance stručnjak za digitalni marketing sa međunarodnim klijentima za američko, evropsko, kinesko, korejsko i tržište UAE.

Ima iskustva u radu sa velikim kompanijama i marketinškim budžetima od nekoliko stotina hiljada američkih dolara, kao i sa malim preduzećima i početnicima koji su tek počeli da grade svoje digitalno prisustvo. Pre sedam godina je sa partnerom osnovala firmu Symbiotica, gde radeći sa timom kvalitetnih stručnjaka, ispunjava potrebe svojih klijenata na najvišem nivou pružajući kompletnu digitalnu uslugu: izradu veb stranica po principu „ključ u ruke“, razvoj veb aplikacija i usluge digitalnog marketinga kao što su Google promocija, promocija putem društvenih medija, optimizacija za pretraživače (SEO), marketing putem e-pošte, itd.

Anđelka se veoma strastveno bavi predavanjem digitalnog marketinga. Predaje na IT akademiji u Beogradu, Global Online Social Media Akademiji, vodi radionice digitalnog marketinga u saradnji sa GIGroup International, InCentrom, StartItom i ShareSquare-om. Čest je predavač u StartIt centrima, co-working habovima i sličnim organizacijama, takođe je i redovan predavač na konferencijama posvećenim digitalnom marketingu.

Anđelka je veoma posvećena društveno-korisnom radu. Kao deo ITGirls inicijative, ona podstiče više žena da se pridruže IT sektoru. Takođe je i direktorka za komunikacije u okviru nevladine organizacije „Centar za razvoj ljudskog društva“. Glavni fokus ovog centra je pronalaženje inovativnih IT rešenja za društvena pitanja. Van posla, Anđelka uživa u svakoj prilici da putuje svetom i upoznaje nove kulture.