3 nedelje - 2x nedeljno (utorkom i četvrtkom od 18 do 19:30h)

Početak kursa - 08. septembar 2020. godine

Cena: 95(mogućnost plaćanja u dve rate)

  • Predavanje se odvija online putem platforme Zoom i za svaki čas unapred se dobija link ka video sesiji
  • Sertifikat po završetku kursa
  • Interaktivna predavanja, rad na konkretnim primerima i SEO alatima
  • Bonus radionica Google analitike

Trenutno jedno od najtraženijih zanimanja je upravo stručnjak za SEO, a za ljude koji dobro poznaju SEO ima sve više posla kako u firmama, tako i na freelence platformama poput UpWork-a.

Koji je cilj kursa?

Cilj ovog kursa je da polaznicima pruži zaokruženo i detaljno znanje iz svih oblasti koje SEO podrazumeva: od tehničkog podešavanja sajta, preko pisanja sadržaja na sajtu, do građenja mreže linkova i promocije sajta. Nakon uspešno završenog kursa imaćete dovoljno znanja da možete sami ne samo da osmislite SEO strategiju za sebe ili svog klijenta, već i da je korak po korak sprovedete u delo i merite rezultate i uspeh vašeg rada.

Na samom kraju kursa nudimo i besplatno savetovanje o daljim koracima za traženje posla u oblasti SEO-a i IT-a generalno, uz konkretne savete o tome gde se i kako mogu pronaći remote poslovi, kako aplicirati za ovakve pozicije, gde tražiti klijente, kako komunicirati sa njima, a sve to uz predloge korisnih alata za vođenje projekata i naplatu.

Časovi su koncipirani u sledećih šest tema:

  • Uvod u SEO
  • Tehnički SEO – analiza i korisni alati
  • Tehnički SEO – na šta treba obratiti pažnju prilikom izrade sajta i kako unaprediti postojeći sajt
  • On-site SEO – content creation i analiza ključnih reči (bonus: osnove copywriting-a)
  • Off-site SEO – link building
  • Merenje rezultata, Google analitika i izveštavanje

Šta vam je potrebno za USPEŠNO pohađanje ovog kursa?

Sve što vam je potrebno za pohađanje ovog kursa je poznavanje osnova informatičke pismenosti, a idealno je i poznavanje osnova digitalnog marketinga. Naravno, potrebna vam je i želja za učenjem.

Cena: 95(mogućnost plaćanja dve rate)

O predavaču: Anđelka Ducić

Bavi se digitalnim marketingom proteklih 9 godina i sebe smatra full-stack digitalnim marketerom. Radila je na više od 300 digitalnih kampanja za različita tržišta i za skoro sve industrije (posle 300-te je prestala da broji).

Nakon rada u Limundu postaje Marketing Direktor jedne američke firme koja je fokusirana na e-commerce, čime obogaćuje svoja znanja iz digitalnog marketinga obimnim internacionalnim iskustvom.

Poslednje dve godine primenila je sve znanje koje je prikupila na projektima i zajedno sa partnerom vodi firmu Symbiotica, koja je zamišljena kao agencija koja pruža celokupnu digitalnu uslugu klijentima - po sistemu “ključ u ruke” pruža usluge izrade sajtova i web aplikacija, ali i digitalnog marketinga - promocije na Google-u, društvenim mrežama, optimizacije za pretraživače (SEO), email marketinga itd.

Predaje na IT Akademiji, Social Media Akademiji, drži radionice digitalnog marketinga u Podgorici u saradnji sa GIGroup Montenegro, saradjuje sa Univerzitetom Metropolitan, čest je predavač u StartIt centrima širom Srbije, ShareSquare-u i sličnim organizacijama. Takođe je deo ITGirls Srbija inicijative za uvođenje više žena u IT sektor.