digital seo InCentar Beograd

OPTIMIZACIJA ZA PRETRAŽIVAČE – SEO

  • Da li imate web sajt ili onlajn prodavnicu i pitate se kako da privučete kupce?
  • Da li želite da vas klijenti lako pronađu na Google-u?
  • SEO (optimizacija za pretraživače) je ono što vam treba!

Strategije i taktike optimizacije pretraživača (SEO) koje uspešno primenjujemo za naše klijente mogu vam pomoći da povećate svoju organsku vidljivost na Google-u, privučete potencijalne klijente i poboljšate prodaju i ukupni profit.

Starter Paket

  • Istraživanje ključnih reči
  • Analizu konkurencije
  • Tehnički SEO
  • On-site SEO
  • Off-site SEO

Personalizovani paket

Izaberite iz našeg širokog spektra usluga one koje najbolje odgovaraju vašim poslovnim potrebama ili prepustite našim iskusnim SEO stručnjacima da predlože najbolje strategije i taktike za povećanje vaše prodaje.

Prednosti


Istraživanje ključnih reči

Koristeći napredne alate i strategije za istraživanje ključnih reči, možemo da utvrdimo koje upite vaši potencijalni klijenti unose u Google pretragu. Na osnovu rezultata istraživanja možemo da utvrdimo koje od ovih ključnih reči su najvrednije za vaše poslovanje i da odlučimo gde da ih postavimo na vašoj veb stranici za maksimalan efekat.

Šta da očekujete?


Vaš sajt će biti tehnički optimizovan i prilagođen korisnicima kako za mobilne telefone tako i za desktop računare, što povećava šansu za kupovinu, bez obzira na to koji uređaj korisnik koristi. Ključne reči, odnosno upiti koje potencijalni klijenti pretražuju na Google-u, koriste se strateški i postavljaju na vaš sajt kako biste poboljšali svoje pozicije u rezultatima Google pretrage. Izgradnjom mreže visokokvalitetnih povratnih veza poboljšava se reputacija sajta, jer Google vidi povratne veze kao „preporuku“ sa drugih, renomiranih veb lokacija, što takođe povećava vašu vidljivost i poboljšava vaše pozicije u rezultatima pretrage.

O nama su rekli


Liam - Echelon Ventures

Rezultati su bili neverovatni. Uz In Centar Digital, osećamo se kao da su u našem rovu, podržavaju nas i razumeju. Oni su kao partner i mentor koji nam pomažu da stignemo tamo gde želimo da budemo.

Bjorn - Hyperion Dynamics

Prvo i najvažnije, oni se fokusiraju na ROI. Retko je da će vam digitalna agencija, kada ih zamolite da vam daju procenu uticaja svojih SEO napora, zapravo dati prognozu povećanja prodaje i onda nastaviti da premašuje te procente.

Lotta - StellarSynergy

In Centar Digital nam pomaže da se izdvojimo od konkurencije. Oni nam donose nove ideje i strategije izvan tradicionalnog marketinga u IT industriji i zaista nas teraju da poguramo tu mašinu, da stvari radimo drugačije.

Anna - Serbanon

In Centar Digital je produžetak našeg marketinškog tima i pomogao je u razvoju web stranica, u praćenju i analizi naših digitalnih kampanja koje su donele povrat ulaganja.

Mobilna sestra

Veoma smo impresionirani njihovim radom. Oni su profesionalci social media marketinga i rade bolje od bilo koje druge agencije za digitalni marketing.

Abu Dabi Personal Trainer

In Centar je sjajan kada kreiranju websajtova i nude prilagođene rezultate, vreme obrade nije problem jer su programeri veoma profesionalni.