In Centar Digital - Društvene mreže socialmediamarketing

MARKETING NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

  • Strateško planiranje i vođenje kampanja na društvenim mrežama
  • Kreiranje sadržaja u cilju angažovanja vaših ciljnih grupa i podizanje svesti o brendu
  • Praćenje i optimizacija performansi za kontinuirano poboljšanje vašeg prisustva na društvenim medijima u cilju poboljšanja vašeg ulaganja

Kreiramo vaše prisustvo i reputaciju angažovanjem vašeg brenda na različitim kanalima društvenih mreža, stvaranjem vrednog sadržaja i uspostavljanjem dobrih veza sa uticajnim ljudima kako bismo vam pomogli da podignete svest o vašem brendu i da poboljšate prodaju.

Starter Paket

  • Menadžment društvenih mreža
  • Influenser marketing
  • Sadržaj za društvene mreže
  • Analitika i praćenje

Personalizovani paket

Izaberite iz našeg širokog spektra usluga one koje najbolje odgovaraju vašim poslovnim potrebama ili prepustite našim iskusnim marketing stručnjacima da predlože najbolje strategije i taktike za povećanje vaše prodaje ili svesti o brendu.

Prednosti


Isplativi i merljivi rezultati

Digitalni marketing vam daje pristup brojnim alatima koji mogu pratiti i analizirati perfromanse vaše kampanje. Kada imate čvrste podatke koje možete prikupiti u realnom vremenu, možete da organizujete svoj budžet u odnosu na ovaj podatak. Ovaj pristup vam može uštedeti na hiljade evra, što vam dugoročno daje veći povraćaj ulaganja.

Šta da očekujete?


Sa skoro dve decenije kombinovanog iskustva u digitalnom marketingu, 50+ zadovoljnih klijenata, naš posvećeni tim nudi neuporedivo iskustvo i proverene marketinške tehnike kompanijama koje pružaju različite usluge/proizvode.

Naše usluge digitalnog marketinga obuhvataju ceo vaš biznis proces, ali mi smo daleko od nekoga ko generalizuje. Angažovanje nas će biti kao da imate sopstveno, interno, odeljenje digitalnog marketinga, bez glavobolje (i troškova) angažovanja u kompaniji.

O nama su rekli


Liam - Echelon Ventures

Rezultati su bili neverovatni. Uz In Centar Digital, osećamo se kao da su u našem rovu, podržavaju nas i razumeju. Oni su kao partner i mentor koji nam pomažu da stignemo tamo gde želimo da budemo.

Bjorn - Hyperion Dynamics

Prvo i najvažnije, oni se fokusiraju na ROI. Retko je da će vam digitalna agencija, kada ih zamolite da vam daju procenu uticaja svojih SEO napora, zapravo dati prognozu povećanja prodaje i onda nastaviti da premašuje te procente.

Lotta - StellarSynergy

In Centar Digital nam pomaže da se izdvojimo od konkurencije. Oni nam donose nove ideje i strategije izvan tradicionalnog marketinga u IT industriji i zaista nas teraju da poguramo tu mašinu, da stvari radimo drugačije.

Anna - Serbanon

In Centar Digital je produžetak našeg marketinškog tima i pomogao je u razvoju web stranica, u praćenju i analizi naših digitalnih kampanja koje su donele povrat ulaganja.

Mobilna sestra

Veoma smo impresionirani njihovim radom. Oni su profesionalci social media marketinga i rade bolje od bilo koje druge agencije za digitalni marketing.

Abu Dabi Personal Trainer

In Centar je sjajan kada kreiranju websajtova i nude prilagođene rezultate, vreme obrade nije problem jer su programeri veoma profesionalni.