In Centar Digital - Plaćeno oglašavanje paidadvertising

PLAĆENO OGLAŠAVANJE

  • Usko targetiranje kampanje osmišljene da dosegnu vašu idealnu publiku i poboljšaju konverzije
  • Kreiranje i testiranje oglasa radi optimizacije učinka i maksimiziranja povraćaja ulaganja
  • Analiza podataka i izveštavanje za praćenje uspeha kampanje i informisanje o budućoj strategiji

Mi se trudimo da prikažemo vaše oglase potencijalnim korisnicima i pretvorimo ih u potencijalne klijente/prodaju kako bismo promovisali svest o vašem poslovanju i/ili povećali prodaju.

Starter Paket

  • Google oglasi  (Adwords & Display)
  • Oglasi na društvenim mrežama
  • Remarketing

Personalizovani paket

Izaberite iz našeg širokog spektra usluga one koje najbolje odgovaraju vašim poslovnim potrebama ili prepustite našim iskusnim marketing stručnjacima da predlože najbolje strategije i taktike za povećanje vaše prodaje ili svesti o brendu.

Prednosti


Pojačavanje vašeg reach-a

Oglašavanje daje vašem brendu trenutnu vidljivost. Plaćenim oglasima je zagarantovano mesto u fidu korisnika ili na Google pretrazi. Ovo vam daje direktnu šansu za privlačenje potencijalnih klijenata, saobraćaj ka vašem websajtu i prodaju. Da biste dosegli najveći broj ljudi, pronađite gde vaša publika provodi najviše vreme na mreži.

Šta da očekujete?


U In Centru Digitalu, specijalizovani smo za pomoć kompanijama da maksimiziraju svoj reklamni potencijal. Spajanje najboljih talenata sa strateškim rešenjima i tehnologijom za isporuku efikasne prodaje i poslovne inteligencije, a istovremeno teži ka visokokvalitetnom, velikom obimu, brzom oglašavanju i marketinškim uslugama.

O nama su rekli


caret-down caret-up caret-left caret-right
Liam - Echelon Ventures

Rezultati su bili neverovatni. Uz In Centar Digital, osećamo se kao da su u našem rovu, podržavaju nas i razumeju. Oni su kao partner i mentor koji nam pomažu da stignemo tamo gde želimo da budemo.

Bjorn - Hyperion Dynamics

Prvo i najvažnije, oni se fokusiraju na ROI. Retko je da će vam digitalna agencija, kada ih zamolite da vam daju procenu uticaja svojih SEO napora, zapravo dati prognozu povećanja prodaje i onda nastaviti da premašuje te procente.

Lotta - StellarSynergy

In Centar Digital nam pomaže da se izdvojimo od konkurencije. Oni nam donose nove ideje i strategije izvan tradicionalnog marketinga u IT industriji i zaista nas teraju da poguramo tu mašinu, da stvari radimo drugačije.

Anna - Serbanon

In Centar Digital je produžetak našeg marketinškog tima i pomogao je u razvoju web stranica, u praćenju i analizi naših digitalnih kampanja koje su donele povrat ulaganja.

Mobilna sestra

Veoma smo impresionirani njihovim radom. Oni su profesionalci social media marketinga i rade bolje od bilo koje druge agencije za digitalni marketing.

Abu Dabi Personal Trainer

In Centar je sjajan kada kreiranju websajtova i nude prilagođene rezultate, vreme obrade nije problem jer su programeri veoma profesionalni.