In Centar Digital - Izrada veb sajta

IZRADA VEB SAJTA

  • Dizajn i razvoj veb sajta po meri prilagođenog vašim specifičnim poslovnim potrebama i ciljevima
  • Moderan dizajn prilagođen mobilnim uređajima koji obezbeđuje besprekorno korisničko iskustvo na svim uređajima i veličinama ekrana
  • Stalno održavanje i podrška kako bi vaša online prodavnica ili veb sajt radili nesmetano i ažurno

Naš tim za veb razvoj kreira vrhunska, dinamična rešenja (prilagođena za mobilne uređaje) koja su napravljena da savršeno odgovaraju vašim poslovnim ciljevima.

Starter Paket

  • Landing stranica
  • Prezentacioni web sajt
  • Online prodavnica
  • Portfolio veb sajt
  • Poslovni veb-sajt

Personalizovani paket

Izaberite iz našeg širokog spektra usluga one koje najbolje odgovaraju vašim poslovnim potrebama ili prepustite našim iskusnim stručnjacima da predlože najbolje strategije i taktike za povećanje vaše prodaje.

Prednosti


Rast prodaje

Dobro dizajnirana veb lokacija omogućiće vašem preduzeću dalji rast i poboljšati prodaju. Najbolji način da privučete više posetilaca jeste kroz dobar veb dizajn i primenu najboljih praksi veb razvoja.

Šta da očekujete?


U In Centar Digitalu razumemo da je svaki biznis jedinstven i da zahteva prilagođen pristup kreiranju veb sajta. Naš tim iskusnih programera i ostalih IT stručnjaka će raditi sa vama na kreiranju prilagođenog web rešenja koje ispunjava vaše specifične ciljeve. Uz naš sveobuhvatan asortiman usluga, možete biti sigurni da će vaše poslovanje biti na putu ka uspehu.

O nama su rekli


Liam - Echelon Ventures

Rezultati su bili neverovatni. Uz In Centar Digital, osećamo se kao da su u našem rovu, podržavaju nas i razumeju. Oni su kao partner i mentor koji nam pomažu da stignemo tamo gde želimo da budemo.

Bjorn - Hyperion Dynamics

Prvo i najvažnije, oni se fokusiraju na ROI. Retko je da će vam digitalna agencija, kada ih zamolite da vam daju procenu uticaja svojih SEO napora, zapravo dati prognozu povećanja prodaje i onda nastaviti da premašuje te procente.

Lotta - StellarSynergy

In Centar Digital nam pomaže da se izdvojimo od konkurencije. Oni nam donose nove ideje i strategije izvan tradicionalnog marketinga u IT industriji i zaista nas teraju da poguramo tu mašinu, da stvari radimo drugačije.

Anna - Serbanon

In Centar Digital je produžetak našeg marketinškog tima i pomogao je u razvoju web stranica, u praćenju i analizi naših digitalnih kampanja koje su donele povrat ulaganja.

Mobilna sestra

Veoma smo impresionirani njihovim radom. Oni su profesionalci social media marketinga i rade bolje od bilo koje druge agencije za digitalni marketing.

Abu Dabi Personal Trainer

In Centar je sjajan kada kreiranju websajtova i nude prilagođene rezultate, vreme obrade nije problem jer su programeri veoma profesionalni.