Prijavite se za besplatne konsultacije

Ako ste na početku razvoja svog biznisa, a želeli biste da dobijete profesionalno mišljenje iskusnih preduzetnika o svojoj poslovnoj ideji, koji model realizacije je najbolji za vas i kako da registrujete svoj startap ili preduzetničku agenciju, kao i pravac razvoja iste, mi vam omogućavamo sve to kroz besplatne konsultacije u In Centru.

Bez obzira o kojoj industriji se radi, veoma je važno da odaberete najbolji oblik registracije preduzeća, a mi smo tu da vam pomognemo pri tom odabiru i ukažemo na prednosti i pogodnosti svakog od njih. Pored toga, kod nas možete dobiti i finansijsko savetovanje koje vam može pomoći da uradite analizu da li je vaša poslovna ideja profitabilna ili da validirate svoj startap kroz primenjive metodologije.

Svim zainteresovanima pružićemo potpunu podršku u njihovom daljem poslovanju, bilo da su preduzetnici ili D.O.O, a za osobe iz inostranstva omogućićemo kompletnu podršku za pokretanje poslova.

Naš tim vam može, takođe, omogućiti i izradu kompletnog biznis plana koji uključuje sve potrebne kalkulacije i moguće scenarije.

Prijavi se za konsultacije putem mejla: info@incentar.org