DIGITAL
MARKETING
PRO

ONLINE KURS


Termin kursa: 31.03 - 03.05.2022.
5 nedelja - 2x nedeljno (utorkom i četvrtkom 18:00h - 19:30h)
CENA KURSA: 14.000 din
CENA ZA STUDENTE: 8.400 din

SEO kurs

O kursu

Želite da se bavite kreativnim poslom koji se uz to i sve više traži na domaćem i svetskom tržištu rada? Zaljubljenik ste u društvene mreže? Ili tražite posao koji vam omogućava da stalno putujete i radite sa bilo koje tačke na svetu? Tražite način kako da poboljšate sopstveni biznis i promovišete ga na internetu? Onda je kurs Digital Marketing Pro pravo rešenje za vas!

ciljevi SEO kursa

Ciljevi

Cilj ovog kursa je da polaznicima pruži znanje iz svih oblasti koje digitalni marketing podrazumeva: od promocije na društvenim mrežama do pozicioniranja sajtova i email marketinga. Nakon ovog kursa imaćete jasna, struktuirana i upotrebljiva znanja o digitalnom marketingu. Naučićete kako da osmislite i sprovedete digitalnu strategiju uz jasne i konkretne savete, korak po korak.

šta ćeš naučiti na SEO kursu

Šta ćeš naučiti

Na ovom kursu ćete steći upotrebljiva znanja, dobiti konkretne informacije, detaljna uputstva i praktične primere, kako biste zaista razumeli svaki od segmenata digitalnog marketinga i sutradan mogli da to stečeno znanje primenite.

digitl marketing pro

DIGITAL MARKETING PRO

Cena kursa: 14.000 din

ONLINE KURS

  • Termin kursa: 31.03. - 03.05.2022.
  • Kurs će trajati 5 nedelja - 2x nedeljno
  • Utorkom i četvrtkom 18:00h - 19:30h


  • Predavanja se odvijaju online putem platforme Zoom
  • Za svaki čas se unapred dobija link ka video sesiji
  • Po završetku svakog časa, video materijali se šalju na mejl
  • Svi polaznici dobijaju sertifikat nakon završenog kursa
  • Sve što vam je potrebno za pohađanje ovog kursa je poznavanje osnova informatičke pismenosti i želja za učenjem.

Bivši polaznici su rekli:

O predavaču: Anđelka Ducić

In Centar - Kurs

Anđelka Ducić je full-stack digital marketer sa preko 12 godina iskustva u ovoj oblasti. Upravljala je sa više od 450 različitih digitalnih kampanja za klijente i startapove širom sveta. Anđelka je svoju profesionalnu karijeru započela radeći kao PR Manager u velikim farmaceutskim kompanijama kroz rad u PR agenciji. Kasnije je prešla u IT sektor, pomažući startapima da uspešno razviju i sprovedu u delo svoju marketinšku strategiju. Pored toga, radila je kao freelance stručnjak za digitalni marketing sa međunarodnim klijentima za američko, evropsko, kinesko, korejsko i tržište UAE.

Ima iskustva u radu sa velikim kompanijama i marketinškim budžetima od nekoliko stotina hiljada američkih dolara, kao i sa malim preduzećima i početnicima koji su tek počeli da grade svoje digitalno prisustvo. Pre sedam godina je sa partnerom osnovala firmu Symbiotica, gde radeći sa timom kvalitetnih stručnjaka, ispunjava potrebe svojih klijenata na najvišem nivou pružajući kompletnu digitalnu uslugu: izradu veb stranica po principu „ključ u ruke“, razvoj veb aplikacija i usluge digitalnog marketinga kao što su Google promocija, promocija putem društvenih medija, optimizacija za pretraživače (SEO), marketing putem e-pošte, itd.

Anđelka se veoma strastveno bavi predavanjem digitalnog marketinga. Predaje na IT akademiji u Beogradu, Global Online Social Media Akademiji, vodi radionice digitalnog marketinga u saradnji sa GIGroup International, InCentrom, StartItom i ShareSquare-om. Čest je predavač u StartIt centrima, co-working habovima i sličnim organizacijama, takođe je i redovan predavač na konferencijama posvećenim digitalnom marketingu.

Anđelka je veoma posvećena društveno-korisnom radu. Kao deo ITGirls inicijative, ona podstiče više žena da se pridruže IT sektoru. Takođe je i direktorka za komunikacije u okviru nevladine organizacije „Centar za razvoj ljudskog društva“. Glavni fokus ovog centra je pronalaženje inovativnih IT rešenja za društvena pitanja. Van posla, Anđelka uživa u svakoj prilici da putuje svetom i upoznaje nove kulture.