4 nedelje2x nedeljno (utorkom i četvrtkom od 18:00h do 19:30h)

Termin kursa: 26.10. - 18.11. 2021. 

CENA: 95€

CENA ZA STUDENTE: 48€

mogućnost plaćanja u dve rate

Želite da se bavite kreativnim poslom koji se uz to i sve više traži na domaćem i svetskom tržištu rada? Ili tražite posao koji vam omogućava da stalno putujete i radite sa bilo koje tačke na svetu? Tražite način kako da poboljšate sopstveni biznis i promovišete ga na internetu? Onda je ovo kurs za vas!

Koji je cilj kursa?

Cilj ovog kursa je da polaznicima pruži znanje iz svih oblasti koje digitalni marketing podrazumeva: od promocije na društvenim mrežama do pozicioniranja sajtova i email marketinga.

Nakon ovog kursa imaćete jasna, struktuirana i upotrebljiva znanja o digitalnom marketingu. Naučićete kako da osmislite i sprovedete digitalnu strategiju uz jasne i konkretne savete, korak po korak. Kao poseban bonus na ovom kursu pričaćemo i o GDPR-u kao novoj evropskoj regulativi koja pogađa sve koji posluju na internetu, pa tako i stručnjake za digitalni marketing.

Na ovom kursu ćete steći upotrebljiva znanja i dobiti konkretne informacije, detaljna uputstva i praktične primere, kako biste zaista razumeli svaki od segmenata digitalnog marketinga i sutradan mogli da to stečeno znanje primenite.

 

Kurs digitalnog marketinga se sastoji od osam celina koje sve zajedno pružaju zaokruženo znanje digitalnog marketinga dovoljno za rad na velikom broju projekata i klijenata bez obzira na industriju i tržište.

Časovi su koncipirani u sledećih osam tema:

 • Facebook i Instagram osnove
 • Facebook i Instagram analitika, Ads Manager i Business Manager
 • Facebook i Instagram oglašavanje - strategija, ciljevi, ciljne grupe, budžet
 • Facebook i Instagram oglašavanje - piksel, napredne kampanje, analitika
 • LinkedIn - osnove za Business i oglašavanje
 • Google Ads - search i display kampanje
 • Google analitika, podešavanje konverzija i analitika Google oglasa
 • Email marketing

Kome je kurs namenjen?

Kurs je namenjen svima koji:

 • hoće da prošire svoje znanje o marketingu kroz upoznavanje digitalnih kanala promocije
 • imaju ili planiraju da pokrenu svoj biznis i žele da nauče kako da isti promovišu na internetu i tako steknu kupce ili klijente
 • svima koji žele da nauče digitalni marketing i tako ostvare neki dodatni prihod kroz remote rad (rad na daljinu) ili prekvalifikaciju

 

Šta vam je potrebno za USPEŠNO pohađanje ovog kursa?

Predavanje se odvija online putem platforme Zoom i za svaki čas unapred se dobija link ka video sesiji.

Sve što vam je potrebno za pohađanje ovog kursa je osnovno poznavanje funkcionisanja društvenih mreža (privatni nalozi na Fejsbuku, Instagramu ili nekim drugim platformama) kao i poznavanje osnova informatičke pismenosti.

Takođe, imajte na umu da će vam, ukoliko želite da se zaista bavite oglašavanjem na internetu, biti potrebna kartica banke koja može da se koristi za online plaćanja. Mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

O predavaču: Anđelka Ducić

Bavi se digitalnim marketingom proteklih 9 godina i sebe smatra full-stack digitalnim marketerom. Radila je na više od 300 digitalnih kampanja za različita tržišta i za skoro sve industrije (posle 300-te je prestala da broji).

Nakon rada u Limundu postaje Marketing Direktor jedne američke firme koja je fokusirana na e-commerce, čime obogaćuje svoja znanja iz digitalnog marketinga obimnim internacionalnim iskustvom.

Poslednje dve godine primenila je sve znanje koje je prikupila na projektima i zajedno sa partnerom vodi firmu Symbiotica, koja je zamišljena kao agencija koja pruža celokupnu digitalnu uslugu klijentima - po sistemu “ključ u ruke” pruža usluge izrade sajtova i web aplikacija, ali i digitalnog marketinga - promocije na Google-u, društvenim mrežama, optimizacije za pretraživače (SEO), email marketinga itd.

Predaje na IT Akademiji, Social Media Akademiji, drži radionice digitalnog marketinga u Podgorici u saradnji sa GIGroup Montenegro, saradjuje sa Univerzitetom Metropolitan, čest je predavač u StartIt centrima širom Srbije, ShareSquare-u i sličnim organizacijama. Takođe je deo ITGirls Srbija inicijative za uvođenje više žena u IT sektor.