google ads google analytics

Termin kursa: 11.10. - 15.10. 2021.

od ponedeljka do petka, 18:00 - 19:30

CENA: 45€ 

CENA ZA STUDENTE: 23€

mogućnost plaćanja u dve rate

Trenutno jedno od najtraženijih zanimanja je stručnjak za digitalni marketing, a posebno za Google promociju. Za ljude koji dobro poznaju oglašavanje na Google-u ima sve više posla kako u firmama, tako i na freelence platformama poput UpWork-a.

Časovi su koncipirani u sledećih pet tema:

 • Uvod u Google oglašavanje, podešavanje naloga
 • Analiza ključnih reči (keywords), istraživanje ključnih reči pomoću alata
 • Search kampanje (klasični vid oglasa na Google-u): postavljanje kampanja i podešavanje parametara
 • Display kampanje (baneri na sajtovima)
 • Googla analitika (uvod, analiza i praćenje rezulatata, praćenje posetilaca sajta, konverzije...)
 • BONUS: SEO

Koji je cilj kursa?

Cilj ovog kursa je da polaznicima pruži zaokruženo i detaljno znanje iz svih oblasti koje Google oglašavanje podrazumeva: od kreiranje naloga preko razumevanja različitih vrsta kampanja na Google-u, do kreiranja oglasa i praćenja rezultata.

Nakon uspešno završenog kursa imaćete dovoljno znanja da možete sami ne samo da osmislite Google Ads strategiju za sebe ili svog klijenta, već i da samostalno pokrenete i pratite kampanje i naravno, merite rezultate i uspeh vašeg rada.

Na samom kraju kursa nudimo i besplatno savetovanje o daljim koracima za traženje posla u oblasti digitalnog marketinga i IT-a generalno, uz konkretne savete o tome gde se i kako mogu pronaći remote poslovi, kako aplicirati za ovakve pozicije, gde tražiti klijente, kako komunicirati sa njima, a sve to uz predloge korisnih alata za vođenje projekata i naplatu.

 • Predavanja će biti održana online putem platforme Zoom
 • Sertifikat po završetku kursa
 • Interaktivna predavanja, rad na konkretnim primerima
 • Kurs je namenjen početnicima, kao i onima sa prethodnim znanjem u oblasti digitalnog marketinga
 • Bonus radionica: SEO

Šta vam je potrebno za USPEŠNO pohađanje ovog kursa?

Sve što vam je potrebno za pohađanje ovog kursa je poznavanje osnova informatičke pismenosti a idealno i poznavanje osnova digitalnog marketinga i naravno, želja za učenjem.

*Takođe je poželjno da imate karticu kojom može da se plaća preko interneta, i na njoj uplaćen neki minimum sredstava, kako biste mogli da kreirate sami nalog na Google Ads i pokrenete kampanje.

O predavaču: Anđelka Ducić

Bavi se digitalnim marketingom proteklih 9 godina i sebe smatra full-stack digitalnim marketerom. Radila je na više od 300 digitalnih kampanja za različita tržišta i za skoro sve industrije (posle 300-te je prestala da broji).

Nakon rada u Limundu postaje Marketing Direktor jedne američke firme koja je fokusirana na e-commerce, čime obogaćuje svoja znanja iz digitalnog marketinga obimnim internacionalnim iskustvom.

Poslednje dve godine primenila je sve znanje koje je prikupila na projektima i zajedno sa partnerom vodi firmu Symbiotica, koja je zamišljena kao agencija koja pruža celokupnu digitalnu uslugu klijentima - po sistemu “ključ u ruke” pruža usluge izrade sajtova i web aplikacija, ali i digitalnog marketinga - promocije na Google-u, društvenim mrežama, optimizacije za pretraživače (SEO), email marketinga itd.

Predaje na IT Akademiji, Social Media Akademiji, drži radionice digitalnog marketinga u Podgorici u saradnji sa GIGroup Montenegro, saradjuje sa Univerzitetom Metropolitan, čest je predavač u StartIt centrima širom Srbije, ShareSquare-u i sličnim organizacijama. Takođe je deo ITGirls Srbija inicijative za uvođenje više žena u IT sektor.