Savladajte osnove Google oglašavanja za samo nedelju dana!

ONLINE KURS GOOGLE WEEKod ponedeljka do petka, 18:00h - 19:30h
CENA KURSA: 7.700 din
CENA ZA STUDENTE: 4.620 din

SEO kurs

O kursu

 

Cilj ovog kursa je da polaznicima pruži zaokruženo i detaljno znanje iz svih oblasti koje Google oglašavanje podrazumeva: od kreiranje naloga preko razumevanja različitih vrsta kampanja na Google-u, do kreiranja oglasa i praćenja rezultata.

ciljevi SEO kursa

Ciljevi

 

Nakon uspešno završenog kursa imaćete dovoljno znanja da možete sami ne samo da osmislite Google Ads strategiju za sebe ili svog klijenta, već i da samostalno pokrenete i pratite kampanje i naravno, merite rezultate i uspeh vašeg rada.

šta ćeš naučiti na SEO kursu

Šta ćeš naučiti

 

Na kraju kursa nudimo savetovanje o daljim koracima za traženje posla u oblasti digitalnog marketinga, uz konkretne savete o tome gde se i kako mogu pronaći remote poslovi, kako aplicirati za ovakve pozicije, gde tražiti klijente, kako komunicirati sa njima.

Google Week card banner

GOOGLE WEEK

Cena kursa: 7.700 din

ONLINE KURS

  • Kurs će trajati 1 nedelju - svakog dana
  • Ponedeljak - petak od 18:00 do 19:30


  • Predavanja se odvijaju online putem platforme Zoom
  • Za svaki čas se unapred dobija link ka video sesiji
  • Po završetku svakog časa, video materijali se šalju na mejl
  • Svi polaznici dobijaju sertifikat nakon završenog kursa
  • Sve što vam je potrebno za pohađanje ovog kursa je kartica kojom može da se plaća preko interneta i na njoj uplaćen minimum sredstava, kako biste mogli da kreirate Google Ads nalog

Bivši polaznici su rekli:

O predavaču: Anđelka Ducić

In Centar - Kurs

Anđelka Ducić je full-stack digital marketer sa preko 12 godina iskustva u ovoj oblasti. Upravljala je sa više od 450 različitih digitalnih kampanja za klijente i startapove širom sveta. Anđelka je svoju profesionalnu karijeru započela radeći kao PR Manager u velikim farmaceutskim kompanijama kroz rad u PR agenciji. Kasnije je prešla u IT sektor, pomažući startapima da uspešno razviju i sprovedu u delo svoju marketinšku strategiju. Pored toga, radila je kao freelance stručnjak za digitalni marketing sa međunarodnim klijentima za američko, evropsko, kinesko, korejsko i tržište UAE.

Ima iskustva u radu sa velikim kompanijama i marketinškim budžetima od nekoliko stotina hiljada američkih dolara, kao i sa malim preduzećima i početnicima koji su tek počeli da grade svoje digitalno prisustvo. Pre sedam godina je sa partnerom osnovala firmu Symbiotica, gde radeći sa timom kvalitetnih stručnjaka, ispunjava potrebe svojih klijenata na najvišem nivou pružajući kompletnu digitalnu uslugu: izradu veb stranica po principu „ključ u ruke“, razvoj veb aplikacija i usluge digitalnog marketinga kao što su Google promocija, promocija putem društvenih medija, optimizacija za pretraživače (SEO), marketing putem e-pošte, itd.

Anđelka se veoma strastveno bavi predavanjem digitalnog marketinga. Predaje na IT akademiji u Beogradu, Global Online Social Media Akademiji, vodi radionice digitalnog marketinga u saradnji sa GIGroup International, InCentrom, StartItom i ShareSquare-om. Čest je predavač u StartIt centrima, co-working habovima i sličnim organizacijama, takođe je i redovan predavač na konferencijama posvećenim digitalnom marketingu.

Anđelka je veoma posvećena društveno-korisnom radu. Kao deo ITGirls inicijative, ona podstiče više žena da se pridruže IT sektoru. Takođe je i direktorka za komunikacije u okviru nevladine organizacije „Centar za razvoj ljudskog društva“. Glavni fokus ovog centra je pronalaženje inovativnih IT rešenja za društvena pitanja. Van posla, Anđelka uživa u svakoj prilici da putuje svetom i upoznaje nove kulture.