GOOGLE
WEEK

ONLINE KURS

Termin kursa: 21.02. - 25.02. 2022.
od ponedeljka do petka, 18:00 - 19:30
EARLY BIRD CENA: 4.620 din

Cilj ovog kursa je da polaznicima pruži zaokruženo i detaljno znanje iz svih oblasti koje Google oglašavanje podrazumeva: od kreiranje naloga preko razumevanja različitih vrsta kampanja na Google-u, do kreiranja oglasa i praćenja rezultata.

Nakon uspešno završenog kursa imaćete dovoljno znanja da možete sami ne samo da osmislite Google Ads strategiju za sebe ili svog klijenta, već i da samostalno pokrenete i pratite kampanje i naravno, merite rezultate i uspeh vašeg rada.

Na samom kraju kursa nudimo i besplatno savetovanje o daljim koracima za traženje posla u oblasti digitalnog marketinga i IT-a generalno, uz konkretne savete o tome gde se i kako mogu pronaći remote poslovi, kako aplicirati za ovakve pozicije, gde tražiti klijente, kako komunicirati sa njima, a sve to uz predloge korisnih alata za vođenje projekata i naplatu.

Počni kurs već danas!

Sve što vam je potrebno za pohađanje ovog kursa je poznavanje osnova informatičke pismenosti a idealno i poznavanje osnova digitalnog marketinga i naravno, želja za učenjem.

Takođe je poželjno da imate karticu kojom može da se plaća preko interneta, i na njoj uplaćen neki minimum sredstava, kako biste mogli da kreirate sami nalog na Google Ads i pokrenete kampanje.

Trenutno jedno od najtraženijih zanimanja je stručnjak za digitalni marketing, a posebno za Google promociju. Za ljude koji dobro poznaju oglašavanje na Google-u ima sve više posla kako u firmama, tako i na freelence platformama poput UpWork-a.

GOOGLE WEEK

Cena kursa: 4.620 din

ONLINE KURS

  • Termin kursa: 21.02. - 25.02.2021.
  • Kurs će trajati 1 nedelju - svakog dana
  • Ponedeljak - Petak od 18:00 do 19:30

Ali... to nije sve što imamo za tebe!

Ostalo je još malo vremena za 4A PAKET: Google Week, DMP, DMP - Master i SEO.

4A PAKET: Google Week, DMP, DMP - Master i SEO

Cena paketa: 29.500 din

4A PAKET JE SPECIJALNA PONUDA ČETIRI SJAJNA KURSA OBJEDINJENA U JEDAN PAKET.

KURSEVI SE ODRŽAVAJU ONLINE

  • Termin kursa: 10.05. - 26.05.2021.
  • Kurs će trajati 3 nedelje - 2x nedeljno
  • Utorkom i Četvrtkom 18:00h - 19:30h

O predavaču: Anđelka Ducić

Bavi se digitalnim marketingom proteklih 9 godina i sebe smatra full-stack digitalnim marketerom. Radila je na više od 300 digitalnih kampanja za različita tržišta i za skoro sve industrije (posle 300-te je prestala da broji).

Nakon rada u Limundu postaje Marketing Direktor jedne američke firme koja je fokusirana na e-commerce, čime obogaćuje svoja znanja iz digitalnog marketinga obimnim internacionalnim iskustvom.

Poslednje dve godine primenila je sve znanje koje je prikupila na projektima i zajedno sa partnerom vodi firmu Symbiotica, koja je zamišljena kao agencija koja pruža celokupnu digitalnu uslugu klijentima - po sistemu “ključ u ruke” pruža usluge izrade sajtova i web aplikacija, ali i digitalnog marketinga - promocije na Google-u, društvenim mrežama, optimizacije za pretraživače (SEO), email marketinga itd.

Predaje na IT Akademiji, Social Media Akademiji, drži radionice digitalnog marketinga u Podgorici u saradnji sa GIGroup Montenegro, saradjuje sa Univerzitetom Metropolitan, čest je predavač u StartIt centrima širom Srbije, ShareSquare-u i sličnim organizacijama. Takođe je deo ITGirls Srbija inicijative za uvođenje više žena u IT sektor.