Meetup “Kako osnovati i razviti marketinšku agenciju?“

U In Centru vas 9. maja od 18 časova očekuje meetup na temu „Kako osnovati i razviti marketinšku agenciju?“. Predstavnici marketinških agencija će nam otkriti na koji način su pokrenuli i razvili svoje agencije, kao i kako su se izborili sa svim izazovima, konkurencijom, zahtevima tržišta te razvijali svoj tim, portfolio i celokupno poslovanje.

Učesnici meetup-a su:

Ivan Bildi, Family Member at Likes and Cookies
Ivan je dokazani ekspert sa bogatom radnom istorijom u marketinškoj i reklamnoj industriji. Kvalifikovan je za digitalni marketing, istraživanje tržišta, poslovnu strategiju i liderstvo. Njegova marketinška agencija Likes and Cookies, iako mlada, može se pohvaliti saradnjama sa mnogim poznatim brendovima. Neki od njih su Win Win, Societe Generale Banka, Cedevita. Kroz Ivanove individualne i grupne kurseve je prošlo preko 1000 ljudi iz skoro svih industrija u Srbiji.

Dušan Pilipović, CEO & Founder at Avokado
Dušan ima iskustva sa vođenjem društvenih mreža i SEO preko 6 godina. Njegova marketinška agencija Avokado nudi usluge poput SEO, digitalnog marketinga i izradu sajtova. Kako piše na njihovom sajtu “Radimo samo sa svežim digitalnim proizvodima. Naša ponuda je pre svega organskog porekla, zdrava za biznis i ukusna za saradnju”. Dušan je takođe osnovao i uređivao portal Beleške i veliki je zaljubljenik u ekonomiju i IT.

Događaj je otvoren za sve zainteresovane koji imaju želju da pokrenu i/ili razviju svoj marketinšku agenciju. Broj mesta je ograničen, a možete se prijaviti putem mejla info@incentar.org
Scroll to top