Predavanje „Pokreni S(v)E(t)!“

Pozivamo vas da 9. aprila od 18 časova u In Centru prisustvujete predavanju Miloša Pešića, osnivača Fondacije 1%, pod nazivom „Pokreni S(v)e(t)!“.

Šta je to što razlikuje velike umove – naučnike, pronalazače, vrsne umetnike, ili uspešne preduzetnike, ljude koji su menjali svet i činili ga boljim, od ostalih ljudi? Upravo način na koji su razvijali i oslobađali svoje potencijale! Sve ono što je oblikovalo svet koji poznajemo danas, u početku je bilo samo ideja u umu čoveka koji je radio na tome da je oslobodi. Na ovom predavanju saznaćemo kako da prepoznamo svoje originalnosti, ideje i potencijale, šta nas to ometa da ih oslobodimo i realizujemo i šta treba da uradimo da bismo to izveli!

Na ovom predavanju ćete čuti odgovore na mnoga pitanja poput:

  • Kako najpre pokrenuti sebe?
  • Kako odrediti svoje vrednosti i svoju misiju kako bismo postavljali ciljeve i donosili odluke skladu sa time?
  • Šta stoji na putu naših potencijala
  • Kako naše emocije, uverenja ili okolina utiču na nas i kako se izboriti sa njima?
  • Kako pokrenuti promenu, izneti ciljeve i preneti ideju na druge ljude?

Na kraju predavanja biće prezentovana ideja, misija i vizija Fondacije 1%, kao i na koji način pruža podršku mladim i talentovanim ljudima.

Prijave za sve zainteresovane su obavezne putem sledeće kontakt forme. 

O predavaču: Miloš Pešić je rođen 1993. godine. Fondacija 1%, čiji je osnivač, ima za cilj da podrži mlade ljude u otkrivanju sopstvenih talenata, da ih inspiriše i motiviše da promene svet na bolje, kao i da ih ohrabri, razvije svest, oživi prave vrednosti i edukuje ih veštinama neophodnim za 21. vek. Ujedno je osnivač i IQ centra, u kojem drži edukacije iz oblasti ličnog i profesionalnog razvoja.

Scroll to top