fonis

Jubilarni 10. FON Hakaton

Udruženje studenata informatike FONIS, uz podršku Fakulteta organizacionih nauka, organizuje programersko takmičenje FON Hakaton. Ove godine, Hakaton će se održati jubilarni 10. put, pod pokroviteljstvom kompanije Ernst & Young.

Ovo takmičenje namenjeno je svim mladima od 16 do 26 godina koji su zainteresovani za informacione tehnologije, žele da prošire znanja i pokažu svoje programerske veštine. Hakaton će se održati 18. i 19. marta 2023. godine na Fakultetu organizacionih nauka.

Timovi koje čine 3 ili 4 člana imaće zadatak da za 24 časa kreiraju softversko rešenje na zadatu temu, a nakon toga će prezentovati svoje ideje i rešenja pred stručnim žirijem, pri čemu će najbolji timovi biti nagrađeni.

Pored toga, takmičarima će, u određenim vremenskim intervalima, tokom procesa izrade rešenja, biti dostupna pomoć stručnih mentora koje čine stručnjaci iz kompanije pokrovitelja, profesori i saradnici u nastavi sa FON-a i alumni članovi FONIS-a.

Prijave za učešće su otvorene od 20.2. do 6.3. na sajtu hakaton.fonis.rs, gde možeš naći i više informacija o samom takmičenju. Takođe, obaveštenja o Hakatonu možeš ispratiti i na našem Instagram profilu @fonis_fon.

Upusti se u avanturu, testiraj svoje znanje i isprobaj svoje programerske veštine uz opuštenu atmosferu i druženje! Ne čekaj, prijavi se i dokaži svoj potencijal u svetu IT-ja!

 

Scroll to top

    Vaše ime i prezime *

    Vaša e-pošta *

    Ime kompanije

    Broj telefona

    Upit: