Kako da izgradite Upwork karijeru – radionica avgust

Freelance poslovi su veoma popularni u Srbiji danas, pa se procenjuje da se najmanje 30.000 ljudi bavi nekim od poslova koje su pronašli putem interneta i koje obavljaju od kuće (remote). Mnogi kreativci, ali i profesionalci drugih profila, su uvideli da postoji i svetsko tržište na kojem mogu da unovče svoje znanje i veštine, da obezbede sebi prihode, a da u isto vreme imaju fleksibilnost, u pogledu vremena i prostora.

Poslovi do kojih se dolazi na ovaj način su vrlo različitog profila, od pisanja članaka, programiranja, obrade fotografija, grafičkog dizajna, prevođenja, unosa baza podataka, digitalnog marketinga… Niz je skoro neiscrpan. Ako ste razmišljali o ovakvom načinu rada, bilo da želite da to bude osnovni izvor prihoda i full time zanimanje,ili dodatni izvor prihoda pored posla koji već radite, radionica nudi brojne odgovore.

 

Agenda

  • Kada su idealni uslovi za ulaz u freelance vode?
  • Kako se predstaviti potencijalnim klijentima?
  • Kako se održati kada je u pitanju konkurencija?
  • Kako prikazati svoje veštine?
  • Kako i koliko naplaćivati usluge?
  • Kako organizovati svoj rad i aktivnosti?
  • Kako napredovati i razvijati karijeru?

 

Kome je namenjena ova radionica?

Radionica je namenjena novim korisnicima Upwork platforme i onima koji žele da to postanu i da se oprobaju u freelance vodama.  Podjednako isto je korisna i svima koji već uspešno rade na Upwork-u ili sličnim platformama pošto imaju priliku da prođu kroz različite segmente neophodne za vođenje uspešne online karijere – kreiranje i vođenje profila, ponuda za posao i svega u vezi funkcionisanja platforme.

 

Šta polaznici dobijaju pohađanjem ove radionice?

Stiču korisnu praksu i iskustvo kako da uspešno prolaze proces selekcije i registracije, i kako da pre svega naprave najbolji mogući profil. Pored toga upoznaće se sa tim kako da pišu cover letter i ponude, uz pomoć  kojih će aplicirati za poslove i uspešno se nositi sa konkurencijom na ovom i sličnim platformama za posao. Pored toga moći će da saznaju i brojne korisne informacije vezane za freelance karijeru.

 

 

O predavaču

Anita Ranđelović već nekoliko godina unazad uspešno gradi svoju freelance karijeru putem platforme Upwork. Započela je kao prevodilac sa engleskog na srpski jezik i kao web istraživač, da bi kroz predan rad i uspešnu saradnju značajno proširila svoj portfolio. Izgradila je svoj status stekavši najbolje ocene na Upwork-u, kao vrlo pouzdan saradnik čiji su klijenti bili uvek više nego zadovoljni.

Ono što njeni klijenti kažu, Anita je marljiva i vedra osoba, i odličan komunikator! Igrala je veoma važnu ulogu u marketinškim aktivnostima i kampanjama svojih saradnika, kao i u izgradnji baza podataka za projekte koje su realizovali. Uz dobre preporuke koje dobija, uvek je i rado viđen član timova sa kojima je sarađivala zbog doprinosa i efikasnosti u radu.

Anita je pravi primer agilnosti i pokazatelj da uz dosta dobre volje i različita interesovanja možete jako puno da postignete u digitalnom svetu. Po formalnom obrazovanju je diplomirani filolog specijalista za bibliotekarstvo, a svoje veštine i širinu u obrazovanju je uspešno pretočila u digitalnu karijeru. Da upoznate Anitu i da se povežete sa njom, posetite njen Linkedin profil klikom OVDE.

 

Detalji o radionici

Radionica će se održati u sredu, 19.08.2020, sa početkom u 18:00h, online, putem Zoom platforme.

Učešće na radionici je besplatno.

 

PRIJAVA

Svoj dolazak možete potvrditi putem online prijave preko OVOG LINKA.

 

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem mejla info@incentar.orgili na telefon +381 11 32 81 209.

Scroll to top