Kako da pokrenete uspešan startap? – radionica avgust

Startap je prema definiciji preduzeće koje se osnova sa namerom da uspe sa inovativnom idejom,  proizvodom ili uslugom. Najčešće je to manje preduzeće koje ima pažljivo osmišljenu kratkoročnu strategiju za uspeh zbog ograničenih resursa. To ga ni u kom slučaju ne ograničava da se u poslovanju fokusira na visoke zarade od prodaje svojih proizvoda i usluga koji mogu da budu veoma konkurentni na tržištu.

Ovako to izgleda najjednostavnije predstavljeno i sročeno u definiciju. Praksa je nešto sasvim drugo, a ono što je u samoj srži startapa je upravo praksa, dosta prakse i iskustva. To je ono na čemu će se bazirati sadržaj radionice, budući da predavač dolazi upravo iz tog sveta i sa učesnicima će podeliti sopstvena iskustva i podeliti korisne savete svima koji se interesuju da se okušaju u ovim vodama.

Agenda

  • Ideja i njen razvoj;
  • Finansiranje projekata i institucije;
  • Crowdfunding;
  • Planiranje i MVP;
  • Istraživanje tržišta;
  • Izgradnja tima;

 

Kome je namenjena ova radionica?

Radionica je namenjena svima koji se interesuju za startap preduzetništvo. Bilo da možda planiraš da pokreneš svoj startap, ili možda već imaš svoj startap, ili ako želiš da se zaposliš u startapu, ova radionica ima dosta odgovora koji mogu da ti koriste. Ona je namenjena svima koji imaju inicijativu, koji su agilni i od akcije, nebitno da li se bave programiranjem, dolaze iz sveta biznisa, sporta ili umetnosti.

 

 Šta polaznici dobijaju pohađanjem ove radionice?

Polaznici radionice dobijaju preciznu sliku o tome šta je to tačno startap, šta je prvo što trebaju da rade kada se odluče da pokrenu startap. Pošto je veoma bitno da prve korake odrade pametno, jer statistika pokazuje da na kraju uspe 1 do 10 startapova, upravo zbog grešaka u samom početku, saznaće šta je ono što ih čeka dalje kada prve korake savladaju uspešno, i kako da dođu do investicija.

 

O predavaču

Miloš Arambašić je ekspert za oblast razvoja poslovanja i u toj oblasti se uvek trudi da uvek ponudi različita i kreativna rešenja. Iza sebe već ima bogat portfolio i radnih iskustava kao i projekata koje je realizovao, u različitim poslovnim sredinama, od korporativne do startapa. Posebno zadovoljstvo mu predstavlja mentoring, kao i obučavanje kolega i poslovnih partnera.

Miloš je radio kao direktor beogradske kancelarije Startup Grind-a, globalne startap zajednice osmišljene da razvija obrazovanje, inspiriše i povezuje preduzetnike. Bio je i na pozicijama Community menadžera u Mozaik Fondaciji, Country menadžera za Opportunity Network, više godina radio je na liderskim pozicijama u Orion Telekomu, a nedavno je bio inicijator projekta “Karijera nije na pauzi”.

Bioje pobednik na takmičenju za najbolje ideje u savremenom poslovnom okruženju „Kreativno razmišljanje“. Član je grupe poslovnih konsultanata koja ima međunarodni prestiž i oblast delovanja. Miloš je neko ko razmišlja izvan okvira i uvek pokušava da napravi svoj put. Da upoznate Miloša i da se povežete sa njim, posetite njegov Linkedin profil klikom OVDE.

 

Detalji o radionici

Radionica će se održati u sredu, 26.08.2020, sa početkom u 18:00h, online, putem Zoom platforme.

Učešće na radionici je besplatno.

 

PRIJAVA

Svoj dolazak možete potvrditi putem online prijave preko OVOG LINKA.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem mejla info@incentar.orgili na telefon +381 11 32 81 209.

Scroll to top