Događaji u In Centru: Kako formirati dobar startap tim?

Imaš ideju za startap ali ne znaš sa kim bi mogao/la da je razvijaš? Neuspešno tražiš kvalitetne partners in crime koji bi ojačali tvoj tim kao i sam startap? Znamo da ovaj posao uopšte nije lak kakvim se čini. To pokazuje i statistika, koja kaže da je čak 23% propalih startapova doživelo neuspeh upravo zbog lošeg tima. Zato 27. septembra od 18h organizujemo u našem habu događaj „Kako formirati dobar startap tim?“ gde ćemo zajedno sa našim gostima odgovoriti na sva vaša pitanja.

Pokušaćemo da uđemo u srž problema, damo korisne savete i objasnimo kako tim utiče na jedan startap i zašto se smatra jednim od najbitnijih komponenti. Naši gosti su svojim iskustvom i znanjem sjajni sagovornici i savetodavci za ovu temu:

Ivan Bjelajac je deo tehnološke industrije gotovo dve decenije. Za to vreme je bio proglašen za jednog od najuspešnijih mladih preduzetnika ispod 30 godina, osnovao je 4 startapa i bio operativni direktor Go Daddy-a Europe. Zajedno sa svojim timom u MVP Workshop-u, Ivan danas radi na velikom broju značajnih projekata koji implementiraju blokčejn tehnologiju u različitim industrijama.

Ognjen Radić je suosnivač i direktor kompanije Fit Pass, sa dugogodišnjim iskustvom i uspesima u preduzetništvu, koji je sa svojim timom kreirao jedinstvenu platformu posvećenu rekreaciji i sportu koja je za jako kratko vreme uspela da se probije i na druga evropska tržišta.

Događaj je besplatan i otvoren za sve zainteresovane uz prijavu na email: info@incentar.org

Scroll to top