Karijera za čas – do karijere bez barijere

In Centar se pridružio inicijativi „Karijera nije na pauzi“ koju su pokrenuli Miloš Arambašić i Puzzle Software. Poslednja dva meseca aplikacija MatchAbout postala je centar karijernih zbivanja, kao i generator ponuda za posao, posebno u svetlu aktuelne situacije izazvane pandemijom.

Kao organizacija koja pruža podršku preduzetništvu, ličnom i profesionalnom razvoju, prihvatili smo ponudu da se uključimo i da damo svoj doprinos. On se najviše ogleda u onome što najbolje radimo, kroz edukacije i edukativne događaje kakve inače organizujemo.

Podršku svima koji žele da promene posao ili da pronađu dodatni pružamo i kroz naše aktuelne programe. Za ovu priliku smo pokrenuli panel koji će se detaljnije baviti svim pitanjima koja su od ključne važnosti za karijerni put i razvoj, bez obzira da li ga tek počinjete, na prekretnici ste ili tražite novi posao.

Kroz tri sesije moći ćete da se upoznate sa tim kako da vaš CV ostavi utisak baš kakav želite a da vas postavi na vrh liste kandidata, kako da se postavite na razgovoru i kako da izbegnete neprijatne situacije, kako da na najbolji način koristite društvene mreže kao alat da dođete do najbolje ponude za posao.

Moderator panela biće naš kolega Bojan Tomić koji će tokom tri nedelje ugostiti neke od najboljih stručnjaka u oblasti ljudskih resursa i karijernog razvoja iz zemlje i okruženja. Prijavite se da saznate više i iskoristite informacije koje će podeliti sa vama na najbolji način!

Prva panel sesija

Gost prve sesije panela „Karijera za čas“ biće Jelena Kurjak, koordinator programa Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu. Jelena iza sebe ima višegodišnje iskustvo u karijernom savetovanju i stručnoj i profesionalnoj orijentaciji i sa vama će podeliti sve tajne i cake pisanja besprekornog CV-ja. Pridružite nam se, pošaljite nam sva pitanja koja vas interesuju ili ih postavite tokom sesije. Dobro došli!

Druga sesija panela

Gost treće sesije panela biće Bojana Perović, direktor i osnivač agencije Minuta Consulting. Na ovoj panel sesiji moći ćete da saznate sve što vam treba o efikasnom korišćenju LinkedIn mreže kao alata za umrežavanje i dolazak do najboljih ponuda za posao. Kao ekspert u karijernom savetovanju Bojana će vam pomoći da LinkedIn i portale za zapošljavanje koristite maksimalno efikasno. Dobro došli na našu sesiju!

Treća panel sesija

Gost četvrte sesije panela biće Iva Miljić, konsultant za razvoj karijere agencije Jaka Lounge. U praksi se vrlo često dešava da postoji nepoverenje kada su agencije za zapošljavanje u pitanju. Upravo zato se bavimo ovom temom sa namerom da damo što preciznije odgovore zašto je posredovanje pri zapošljavanju korisno i na koje sve načine pomaže kandidatima. Pridružite nam se i pitajte sve što vas interesuje!

Detalji događaja:

„Karijera za čas“ panel

Način organizacije: online

Moderator: Bojan Tomić

 

Prva sesija

Termin: 09.06.2020 u 18h

Gost: Jelena Kurjak, Koordinator programa CzRK

Link: https://www.youtube.com/watch?v=gquFeRlMFMU&t=8s

Druga sesija

Termin: 23.06.2020. u 18h

Gost: Bojana Perović, direktor i osnivač Minuta Consulting

Link: https://www.youtube.com/watch?v=hvEHTN9Qsr8&t=8s

Treća sesija

Termin: 30.06.2020. u 18h

Gost: Iva Miljić, Career & Development Consultant

Link: https://www.youtube.com/watch?v=_Vy4zR8VRjU&t=2300s

 

 

 

Scroll to top