Konferencija „Upgrade in Belgrade“

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da je naš hab medijski partner ovogodišnje međunarodne konferencije Beogradske berze „Upgrade in Belgrade“ koja će se održati 15. novembra u Beogradu.

Kroz panel diskusije i specijalna ekspertska predavanja konferencija će se baviti trendovima koji su najaktuelniji na domaćem i svetskim tržištima kapitala. Pored osvrta na aktuelne makroekonomske tokove, kao i budućnost tržišta kapitala u regionu, na ovogodišnjoj Konferenciji Berze značajan akcenat biće stavljen na teme koje se odnose na alternativne pristupe investiranja, kao i mogućnosti primene novih tehnologija u ovoj oblasti.

Konferencija obuhvata dva simultana dešavanja – panel deo Konferencije i Investitorsku konferenciju. U okviru panel dela Konferencije relevantni eksperti iznose svoje stavove i prezentuju najaktuelnija saznanja iz oblasti direktno ili indirektno vezanih za tržišta kapitala – makroekonomije, geopolitičkih promena, kao i novih proizvoda, investicionih alternativa ili rešenja na tržištu.

U okviru investitorskog dela Konferencije održavaju se B2B sastanci između predstavnika vodećih listiranih kompanija u regionu i investitora koji pokrivaju predmetna tržišta. Investitorski deo Konferencije se organizuje u saradnji sa jednom od vodećih investicionih banaka na području Centralne i Istočne Evrope – WOOD & Company.

Više informacija o konferenciji možete pronaći ovde.

Scroll to top