Meetup “Zašto je važno da vaše dete bude digitalno pismeno?“| IT radionica za decu

Dragi roditelji, pozivamo vas i vašu decu da nam se pridružite u In Centru 16.10. od 17:30 časova na meetupu “Zašto je važno da vaše dete bude digitalno pismeno?”. Želimo da vas upoznamo sa svim znanjima koje stoji na raspolaganju vašoj deci, kao i zbog čega je bitno da ih pustimo da budu kreativni na svoj način.

U toku trajanja meetupa, paralelno će biti održana radionica za vašu decu o IT veštinama, a koju će držati Tanja Ranđelović. Tanja osmišljava i kreira rad sa decom sa posebnim akcentom na individualne karakteristike i sposobnosti učenika. Posebno interesovanje za programiranjem omogućava joj da stvara jedinstvene i zanimljive edukacije za decu školskog uzrasta.

Učesnice meetupa su:

Jelena Radović – Managing Director at Pasaz Advertising Marketing Agency.

Jelena je marketing stručnjak, konsultant, bloger i edukator za odrasle i decu. Držala je edukacije na temu internet nasilja i zaštite dece na internetu, vršnjačkog nasilja, digitalne pismenosti i mnoge druge.

Ivana Ćirković – Experienced Digital Marketing consultant and SEO Copywriter

Ivana se nalazi na mestu direktorke agencije KickStart.rs već skoro 5 godina. Iskusni je konsultant za digitalni marketing i SEO, ali se pored toga bavi i edukacijama. Majka je troje dece.

Na meetupu će biti reči o tome:

• u kom uzrastu deca najlakše „upijaju“ nova znanja
• digitalnoj pismenosti dece
• kako izvući maksimalni potencijal iz deteta
• kako kreativnim pristupom olakšati proces učenje i sticanje novih znanja

Agenda:

Registracija: 17:00 – 17:30
Meetup za roditelje: 17:30 – 18: 30 (Sala IN)
Radionica za decu: 17: 30 – 18: 30 (IT učionica)
Networking: 18:30 – 19:00

Prijave su besplatne i obavezne za sve roditelje putem sledećeg linka: http://bit.ly/31WnZ82

Napomene: Zbog ograničenog kapaciteta IT učionice (15 mesta), molimo vas da prijavite svoje dete ili decu na vreme! Radionica je prilagođena deci uzrasta 9+ godina.

Scroll to top