Meetup „Zašto su virtuelni poslovi stvarno sve traženiji“

Digitalizacija koja je osvojila svet donela je brojne promene u načinu poslovanja. Njen rezultat su i brojna nova zanimanja, od kojih su mnoga avirtuelna. Danas je sve popularniji remote rad, odnosno rad od kuće, kako bi bilo najispravije da se prevede. To više nije samo dodatni prihod već i karijerni put.

U praksi je dokazano da ovi poslovi mogu da budu i odličan dodatan izvor prihoda, ali isto tako full time posao, za sve one koji vole fleksibilnost. Aktuelna situacija proteklih meseci je mnoge uverila u prednosti virtuelnih poslova, najviše se postavlja pitanje kako doći do dobro isplativog posla, i ovo je hot tema.

Zbog toga organizujemo meetup „Zašto su virtuelni poslovi stvarno sve traženiji“ gde ćemo dati odgovore na brojna pitanja. Biće tu i onih koji se odnose na tržište poslova i šta ono govori, kakve su perrspektive i gde treba tražiti,  isto tako i iz iskustva i ugla osobe koja se virtuelnim poslovima bavi duži niz godina.

Miloš Turinski, prvi sagovornik, PR je najprestižnijeg portala u zemlji i regionu koji se bavi zapošljavanjem,  Poslovi Infostud, te će sa vama podeliti svoje iskustvo kada je svet virtuelnih poslova u pitanju, kao i kakva budućnost može da se očekuje.

Zorana Radošević, drugi sagovornik, je Office administrator i trener sa višegodišnjim iskustvom u virtuelnim poslovima, koja iza sebe ima bogatu saradnju sa poslodavcima i organizacijama iz inostranstva. Sa vama će podeliti svoju priču i dati korisne savete kako da se sami otisnete u ove vode.

Pridružite nam se na događaju koji organizujemo online 28.maja sa početkom u 18h. Prijave za učešče šaljite na mejl info@incentar.org, nakon čega ćete dobiti sve detalje i link za pristup događaju.

Dobro došli!

Detalji događaja:

Meetup „Zašto su virtuelni poslovi stvarno sve traženiji“

Termin: 28.05.2020. u 18h

Način organizacije: online

Gosti: Miloš Turinski, PR Poslovi Infostud i Zorana Radošević, Office administrator i trener

Prijava: info@incentar.org

Scroll to top