incentar kako poslovati online

NAJAVA LIVE – Kako poslovati online?

Digitalizacija sama po sebi donosi mnogo promena u poslovanju. Iako na prvu deluje kompleksno preoirejntisati poslovanje na različite platforme, ova promena sa sobom nosi dugoročno poboljšanje efikasnosti u radu.

Mnogo je izazova sa kojima se kompanije susreću kako u početnim tako i u razvojnim fazama poslovanja. Zbog toga je potrebno kreirati određenu, a što je moguće veću, fleksibilnost u radu. Ono što je svakako kompanije nateralo da digitalnu transformaciju izvrše brže je aktuelna pandemija, zbog koje su se mnoge prebacile na rad od kuće.

A zašto je važno da od samog započinjanja sopstvenog biznisa i kroz celokupan razvojni proces biti remote pričamo sa Željkom Ilić, osnivačem i generalnim direktorom In Centar hub-a . On će dati odgovore na pitanja kao što su:

  1. Šta znači biti remote?
  2. Kako je korona uticala na rastući trend online biznisa?
  3. Na koji način se digitalno transformisati?

I mnoga druga pitanja.

Budite sa nama 16. decembra 2020, godine, od 18 časova, na našem Instagram ili Facebook profilu, gde ćemo putem live uključenja dati odgovore na gore navedena pitanja i predstaviti vam naš novi Remote biz paket potpune podrške poslovanju.

Scroll to top