In Centar & Payoneer

Payoneer & In Centar: Partnerstvo koje širom otvara vrata međunarodnog poslovanja

Novonastalo partnerstvo između In Centra i Payoneer kompanije sa sobom je donelo velike benefite za sve one koji posluju sa inostranim klijentima. Zahvaljujući međusobnoj saradnji ovih kompanija komplikovani prenos finansija u međunarodnim tokovima postaje nikad lakši, sigurniji i, uz to, sada dostupan svima bez izuzetka.

InCentar nudi mnogobrojne usluge i programe za podršku preduzetnicima i startapovima u razvoju biznisa, poput otvaranja i registrovanja firmi na domaćem tržištu, organizacije poslovanja i razvoja preduzetničkih veština. Velika mreža partnera iz različitih sektora navela je InCentar da otvori još jedno poglavlje u svom poslovanju.

“Sve veći broj domaćih firmi, posebno onih iz domena malih i srednjih preduzeća, širi svoje poslovanje izvan granica zemlje. Takav vid poslovanja nije ništa novo, ali je u poslednjim godinama dostigao veliku ekspanziju, koja nam uz raspoloživu tehnologiju omogućuje da dodatno olakšamo i podstaknemo finansijsku frekventnost između domaćih preduzetnika i njihovih globalnih klijenata. Sada, uz saradnju sa Payoneer-om verujemo da smo otvorili novo poglavlje na polju međunarodnih finansijskih usluga, što će, bez sumnje, imati veliki uticaj na razvoj privatnih biznisa”, rekao je Željko Ilić, suosnivač i generalni direktor kompanije InCentar.

 

Nove mogućnosti za kompanije, preduzetnike i startapove

Sa druge strane, Payoneer kao platforma za prekogranična plaćanja i svetski partner za digitalnu trgovinu omogućuje svakom biznisu, bez obzira na veličinu, mesto i stepen razvoja, dodatne mogućnosti za rast u globalnoj digitalnoj ekonomiji.

“Saradnja sa InCentar habom nametnula se kao prirodno rešenje u kreiranju novog vida podrške kompanijama, preduzetnicima i startapovima koji posluju sa inostranstvom. Verujemo da će ova nadgradnja već postojećih usluga koje InCentar nudi mnogima u Srbiji sada pomoći da prošire svoje poslovne potencijale i na globalno tržište”, izjavio je Nikola Mehandžić, direktor kompanije Payoneer za tržišta Srbije i Jugoistočne Evrope.

Sva je prilika da ovo partnerstvo sa sobom donosi velike olakšice na polju međunarodnog poslovanja, što će, bez sumnje, mnogima biti od velike koristi prilikom daljeg razvoja i poslovnog rasta.

Scroll to top

    Vaše ime i prezime *

    Vaša e-pošta *

    Ime kompanije

    Broj telefona

    Upit: