Povežite se sa AI Pionirima na Infobip Connect Meetup-u

Infobip i Tenderly pozivaju vas na ekskluzivni meetup „Infobip Connect“ u Beogradu, namenjen startapima zainteresovanim za integraciju veštačke inteligencije u svoje poslovanje. Ovaj događaj će biti prilika da čujete iz prve ruke kako AI tehnologije mogu unaprediti vaš startap, kroz direktnu saradnju i uvide od vodećih stručnjaka u oblasti.

Očekuje vas serija predavanja, studija slučaja i panel diskusija sa liderima iz sveta tehnologije, uključujući govornike iz Infobipa, Tenderly, kao i drugih priznatih startapa i eksperta za machine learning. Raspravljat će se o ključnim temama kao što su strategije implementacije AI, kvalitet podataka, usklađivanje AI inicijativa sa poslovnim ciljevima, kao i etička pitanja vezana za primenu veštačke inteligencije.

Ne propustite priliku da se povežete sa zajednicom AI entuzijasta i profesionalaca, kao i da razmenite iskustva i ideje koje bi mogle biti presudne za budući razvoj vašeg startapa.

Meetup je zakazan za četvrtak, 28. mart u 18 časova, u prostorijama kompanije Tenderly, Milutina Milankovića 7đ, Beograd. Registracija je besplatna, ali zbog ograničenog broja mesta obavezna.

Prijavite se odmah i budite deo AI revolucije koja oblikuje budućnost startapa.

Scroll to top

    Vaše ime i prezime *

    Vaša e-pošta *

    Ime kompanije

    Broj telefona

    Upit: