Predavanje „Strategija i planiranje u digitalnom marketingu“

Pozivamo sve zaljubljenike u digitalni marketing da se prijave za predavanje „Strategija i planiranje u digitalnom marketingu“. Ana Mirković, direktor i suosnivač Digital Communications Instituta, održaće predavanje 18. juna od 18:30 časova u In Centru.

Digitalni marketing, sem pripreme sadržaja za društvene mreže u vidu teksta i vizuala, kreiranja sajtova, e-mail kampanji i AdWords-a, prevashodno mora imati preciznu i jasnu strategiju digitalne komunikacije. Na predavanju ćete imati priliku da čujete više o:

  • situacionoj analizi i definisanju ciljnih grupa
  • definisanju logičkih ciljeva za realizaciju digitalnog marketing plana
  • izboru relevantnih kanala komunikacije
  • postavljanju budžeta i merenju rezultata

Ukoliko imate poteškoća prilikom kreiranja Digitalnog marketing plana za svoj mali biznis, startap ili organizaciju, ovo predavanje vam može pomoći u razumevanju osnova.

Predavanje je otvoreno za sve zainteresovane uz obaveznu prijavu na info@incentar.org

O predavaču:

Ana Mirković je 2013. godine, zajedno sa Borisom Trivanom osnovala Institut za digitalne komunikacije. Konsultant je u Evropskoj Banci za Rekonstrukciju i Razvoj za projekte koji se tiču digitalne transformacije i digitalnog marketinga. Predavač je na modulima Osnove digitalnog marketinga i Strategija i planiranje na programima DCI.

Poseduje višegodišnje iskustvo u oblasti digitalne komunikacije, strateške komunikacije i online marketinga. Završila je master studije psihologije i trenutno je na doktorskim studijama na Univerzitetu za mir Ujedinjenih nacija na katedri za strateški menadžment.

Scroll to top