Radionica – Kako da internet bude dobar poslodavac?

Koncept savremenog poslovanja se menja. Sve popularniji postaje remote rad kao i freelance poslovi, i internet kao poslodavac, a više je nego očigledno da će se ovakva tendencija nastaviti i tokom narednih godina. Aktuelna kriza je ovom trendu dala galopirajući rast. Čak i kada se bude završila, velika je verovatnoća sudeći prema prognozama da će se mnoge poslovne navike zadržati. Freelance poslovi će sigurno biti jedna od njih.

Ovde se otvaraju pitanja kako se na vreme pozicionirati, koji su to poslovi koji su već dosta traženi i šta je to što će se u najvećoj meri seliti u online sferu, gde kancelarija više neće biti neophodna? Ova radionica treba da vam pruži odgovore na neka od ovih pitanja, pre svega na koje platforme možete da se oslonite.  Kako da ih koristite i kako da se na njima predstavite potencijalnim klijentima ili poslodavcima.

 

Agenda

  • Kako do freelance posla preko platformi za samozapošljavanje?
  • Koje platforme su na raspolaganju?
  • Kako funkcioniše GURU platforma?
  • Kako se konkuriše za izabrani posao?
  • Kako se uspostavlja kontakt sa poslodavcem?
  • Kako se naplaćuje završeni posao?
  • Kako negovati i proširivati svoj freelance posao?

 

Kome je namenjena ova radionica?

Internet kao poslodavac je namenjena ljudima koji započinju svoj posao i onima koji su već u poslu, jer na ovaj način mogu da povećaju obim svog posla. Takođe je korisna svima koji su usled tranzicije ostali bez posla, a zbog svojih godina ne nalaze novi, međutim poseduju kvalitetne veštine i znanje koje mogu da unovče.  Isto tako je namenjena i studentima, bilo da žele da obezbede dodatni prihod, stiču iskustvo ili grade portfolio.

 

Šta polaznici dobijaju pohađanjem ove radionice?

Dobijaju novu poslovnu ideju kao i neophodne informacije kako da započnu novi posao.  Pored toga dobijaju veoma korisne savete i predloge kako je najbolje početi sa radom, i razmenu iskustava sa predavačem koja već ima uspešnu istoriju freelance poslovanja. Kroz radionicu internet kao poslodavac stiču novo iskustvo i praktične veštine koje su vezane za online poslovanje i mogućnosti da svoje veštine i znanja ponude klijentima pirom sveta.

 

O predavaču

Milena Petrović je diplomirani inženjer arhitekture sa iskustvom dužim od 25 godina u oblastima arhitektonskog projektovanja, dizajna arhitekture, 3D modelovanja i arhitektonske vizuelizacije. Nekadašnji rad u birou je zamenila freelance poslovima, u vreme kada su tek dobijali na značaju na našem tržištu,  i njima se upešno bavi već punih 13 godina.

Pored freelance poslova i projekata na kojima radi, Milena se paralelno bavi obukom za primenu programa softverske kuće Autodesk. Licencirani je predavač za njihove programe, nivoa Professional. Kao predavač je do sada radila u školi računara Instituta nuklearnih nauka Vinča, a radi i na razvoju sopstvenih programa obuka i edukacija za korisnike ovih programa.

Sarađivala je sa izdavačkom kućom Mikro knjiga kao autor knjige „3D Studio“ i kao recenzent Autodeskovih izdanja. Živi i radi u Beogradu, a slobodno vreme voli da provodi sa porodicom. Jedan deo dosadašnjih iskustava kada je freelance poslovanje podeliće sa vama na radionici, a upoznaće vas i sa Autodesk softverima. Da upoznate Milenu i da se povežete sa njom, posetite njen Linkedin profil klikom OVDE.

 

Detalji o radionici

Radionica će se održati u sredu, 12.08.2020, sa početkom u 17:00h, online, putem Zoom platforme.

Učešće na radionici je besplatno.

 

PRIJAVA

Svoj dolazak možete potvrditi putem online prijave preko OVOG LINKA.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem mejla info@incentar.org ili na telefon +381 11 32 81 209.

Scroll to top