Radionica – Kako da napravite uspešan finansijski plan?

Finansijska mudrost je jedan od najvećih izazova, i nije vezana za to koliko imate novca, već kako njim raspolažete. Novac je po definiciji sredstvo plaćanja, ali se definiše i na druge načine kao ekonomsk akategorija, pa od toga zavisi i kako mu ko pristupa. Ono što svima sigurno jeste bitno to je sigurnost, tačnije stabilnost, a to se postiže dobrim planiranjem i upravljanjem finansijama.

Možemo da kažemo da je potrebno dobro znanje, odgovornost kao i konstantna pažnja kako bismo se snašli u finansijskim uslovima koje nameće život. To je jedan od razloga zbog čega je vrlo bitno finansijsko planiranje jer ono dalje void ka glavnom cilju svakog od nas, bez obzira da li se odnosi na posao i njegovo unapređenje ili na lične finansije. U pitanju je finansijska nezavisnost, a ovde možete više da je upoznate.

 

Agenda:

  • Kako novac funkcioniše?
  • Šta su prihodi i rashodi?
  • Šta su investicije?
  • Šta su pasivni prihodi?
  • Šta je finansijska nezavisnost?

 

Kome je namenjena radionica?

Ova edukacija je namenjena svim osobama koji žele da postanu finansijski nezavisni ili da obezbede punu finansijsku nezavisnost za poslovanje kojim se bave, a tragaju za mogućim pristupima ili rešenjima. Može da bude namenjena svima koji se rešavaju na prvi preduzetnički korak ka pokretanje sopstvenog biznisa koji treba omogući ostvarivanje samostalne prihode. Isto tako i svima koji već poseduju biznis, a žele da znaju kako da ovaj proces optimiziraju.

 

Šta dobijate pohađanjem radionice?

Učesnici radionice će imati priliku da kroz teoriju i praktične primere pronađu modele koji su za njih najpogodniji, da podele svoja iskustva ili da zatraže savet od predavača. Tokom radionice mogu da urade svoj model plana. Budući da se ključni deo planiranja odnosi na prihode i rashode, najvažniji deo je naučiti kako da finansijska sredstva koristite racionalno, da odredite koji su vam troškovi prioritet, i kako da diversifikujete svoje izvore prihoda. To su teme na koje ćete moći da dobijete odgovore.

 

 

 

O predavaču

Strahinja Krstić je mladi preduzetnik sa zavidnom radnom istorijom u bankarskoj industriji. Tokom tih radnih iskustava izgradio je snažne analitičke veštine koje utiču na razvoj poslovanja, a pored toga specijalnosti su mu analize zahteva u bankarstvu, PHP i baze podataka. Strahinja je I samostalni preduzetnik u oblasti IT, i uspešno upravlja svojom firmom koju je osnovao.

Poslednjih godina Strahinja se posvetio pisanju, i to pre svega na temu finansijske nezavisnosti. Pored sajta na kom promoviše svoj rad, aktivan je i putem društvenih mreža na kojima deli znanje iz ove oblasti, takođe, a deukativne sadržaje deli i na svom blogu.  Isto tako organizuje kurs za sve koji su zainteresovani da dodatno unaprede znanje iz ove oblasti ili da ostvare bolju organizaciju svojih finansija.

Do sada je bio ko-autor knjige koju je objavio mag kada je u pitanju prodaja, Dr Gilbert, a samostalno priprema svoje autorsko izdanje koje će se pred čitalačkom publikom pojaviti na jesen. Deo sadržaja na kom je dugo radio podeliće i sa vama na radionici koju drži. Da upoznate Strahinju i da se povežete sa njim, posetite njegov Linkedin profil klikom OVDE.

 

Detalji o radionici

Radionica će se održati u sredu, 05.08.2020, sa početkom u 18:00h, online, putem Zoom platforme.

Učešće na radionici je besplatno.

 

PRIJAVA

Svoj dolazak možete potvrditi putem online prijave preko OVOG LINKA.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem mejla info@incentar.org ili na telefon +381 11 32 81 209.

Scroll to top