Radionica – Kako postavljati uspešne kampanje?

Digitalni marketing je danas vrlo kompleksna oblast i bitan poslovni alat. Facebook odavno nije samo društvena mreža, već važan medij kompanija koje ulažu u digitalni marketing. Kada se koristi pametno i ispravno, Facebook pruža ogroman potencijal za unapređenje svakog biznisa. Međutim, osmišljanje i postavljanje marketing kampanja može biti komplikovan proces.

Pojave se uvek mnoga pitanja. Kako da znate šta da postujete? Koliko često je optimalno oglašavati se? Od čega i kako početi? Ovo su samo neka od pitanja, a radionica vam daje odgovore na svako od njih!

 

Program:

  • Ads Manager – uvod i podešavanje
  • Vrste kampanja
  • Podešavanje ciljne grupe
  • Podešavanje budžeta
  • Kreiranje oglasa
  • Merenje rezultata kampanje

 

Kome je radionica namenjena?

Ukoliko se bavite digitalnim marketingom a imate potrebu da produbite svoje znanje kada je u pitanju oglašavanje ili postavljanje kampanja, ova radionica je idealno mesto za vas. Isto tako, ukoliko samostalno vodite svoj posao ili projekat i želite da ga promovišete oglašavanjem, takođe je pravo mesto na kom možete da usavršite svoje digitalne veštine. Ova radionica je odlična za vas i ukoliko se interesujete za nove stvari i sticanje novih znanja koja na bilo koji način mogu da unaprede vaše poslovne ili lične veštine.

 

Šta dobijate pohađanjem radionice?

Tokom interaktivne, jednoipočasovne radionice polaznici će imati priliku da saznaju kako da odaberu odgovarajuće kanale komunikacije u odnosu na delatnost poslovanja i ciljnu grupu, kako da definišu budžet na osnovu ciljeva koje postavljaju i kako da ga raspoređuju. Takođe, i kako da unaprede postojeći i da kreiraju bolji sadržaj i novu strategiju kroz praćenje ostvarenih rezultata.

Uz Anđelkinu pomoć i kroz pokazne vežbe, bićete u prilici da sami prođete napredna podešavanja Facebook biznis stranice i uspešnih Facebook oglasnih kampanja. Kreiraćete plan objava postova za svoju biznis stranicu i tako steći osnovu znanja koje kasnije možete dograđivati zavisno od ciljeva budućih kampanja vaše kompanije.

 

O predavaču

Anđelka Ducić se bavi digitalnim marketingom proteklih 10 godina i sebe smatra full-stack digitalnim marketerom. Radila je na više od 300 digitalnih kampanja za različita tržišta i za skoro sve industrije. Karijeru je počela da gradi kao Account Manager, zatim prelazi u IT sektor kao marketing specijalista u  Limundu, da bi nakon toga postala marketing direktor jedne američke e-commerce firme.

Uporedo sa ovim poslovima, radila je intenzivno kao freelance specijalista za digitalni marketing za klijente iz celog sveta i ima iskustva sa radom za američko, evropsko, kinesko i korejsko tržište, kao i tržište UAE. Vodila je Fejsbuk stranice koje su imale preko 70 miliona pratilaca i radila sa marketinškim budžetima koji se mere stotinama hiljada dolara na mesečnom nivou.

Poslednjih godina primenila je znanje koje je stekla na ovim projektima i osnovala partnersku firmu Symbiotica, zamišljenu kao agencija koja pruža celokupnu digitalnu uslugu klijentima. Pored Symbiotice, intenzivno predaje i drži radionice i obuke iz oblasti koje najbolje poznaje, a to je digitalni marketing.  Da upoznate Anđelku i da se povežete sa njom, posetite njen Linkedin profil klikom OVDE.

 

Detalji o radionici

Radionica će se održati u sredu, 08.07.2020, sa početkom u 18:00h preko platforme „Zoom“.

 

 

Scroll to top