Saradnja Fakulteta za projektni i inovacioni menadžment i našeg haba

Naš hab već duže od pet godina aktivno učestvuje u razvoju domaćeg preduzetničkog i startap ekosistema kroz različite vidove podrške pojedincima i organizacijama na njihovom putu razvoja sopstvenog biznisa. Budući da su naši ciljevi jako veliki, a vizije dugoročne, njihovom ostvarenju nesebično doprinose i naši poslovni partneri i saradnici na čijem proširenju smo aktivno radili u proteklom periodu.

Upravo iz tog razloga nam je veliko zadovoljstvo da objavimo da smo u toku prethodne radne nedelje ozvaničili našu saradnju sa Fakultetom za projektni i inovacioni menadžment! Ova obrazovna ustanova svojim studentima pruža savremena znanja iz oblasti upravljanja projektima i informacionih tehnologija i na taj način ih osposobljava za rad na projektima iz različitih poslovnih sfera kako na domaćem tržištu, tako i u inostranstvu.

Pored toga što studenti stiču znanja o upravljanju projektima, u toku studija imaju priliku i da steknu široka znanja i veštine iz svih važnih oblasti poslovanja poput ekonomije, menadžmenta i finansija.

Naš zajednički cilj jeste da studentima ovog fakulteta približimo preduzetnički ekosistem, pružimo im priliku da kroz neformalne edukacije i dešavanja u našem habu upoznaju što više aktera iz oblasti preduzetništva, čuju različita iskustva, ali i da ih podržimo u razvoju njihovih startap ideja!

Već početkom novembra ćemo ugostiti studente Fakulteta za projektni i inovacioni menadžment u našem habu kako bismo ih upoznali sa našim radom i svim vidovima podrške koje im možemo pružiti na njihovom preduzetničkom putu.

Pozivamo vas da u narednom periodu pratite naš rad i da se pridružite aktivnostima koje ćemo zajednički organizovati!
Scroll to top