StartIN Open Pitch Day

Imaš ideju, ali bi voleo da čuješ feedback od stručnjaka koji su već dugo deo preduzetničkog i startap ekosistema? Dvoumiš se da li je tvoja ideja dovoljna dobra, inovativna i tech? Planiraš da prijaviš svoj tim za StartIN startap program, ali to još uvek nisi učinio jer smatraš da ne poseduješ dovoljno informacija?

Ukoliko je tvoj odgovor „da“ na barem jedno od pitanja, poseti naš hab 28. avgusta od 18 časova i pitch-uj svoju ideju pred mentorima StartIN programa. Imaćeš 5 minuta da predstaviš svoju ideju kao pojedinac ili ispred tima, tako da se pobrini da pametno iskoristiš vreme! Mentori koji će ocenjivati tvoju ideju su:

David Daković

Sarađivao je sa 13 kompanija iz 7 različitih industrija kao konsultant za razvoj poslovanja u sektoru malih i srednjih preduzeća. Svoj poslovni razvoj nastavlja kao menadžer za razvoj poslovanja u 3D Republici.

Ilija Dragišić

U preduzetničkoj zajednici aktivan kao predsednik Udruženja mladih privrednika Srbije, nakon čega i sam ostvaruje uspehe na ovom polju kroz osnivanje startapa DIMIS i Buildcon.

Aleksandar Bibovski

Poseduje dugogodišnje iskustvo u razvoju i upravljanju startapima. Osnivač je nekoliko startapa kao što su: Book A Boat, KickAssGrowth, Infinity.

Networking je takođe bitan segment te nemoj propustiti priliku da se povežeš sa bitnim akterima i budućim timovima! Druženje nastavljamo u našoj chill out zoni uz osveženje 🙂

Ukoliko želiš da predstaviš svoju ideju, da proširiš svoju mrežu kontakata i da saznaš više o StartIN startap programu, popuni prijavu na sledećem linku: http://bit.ly/2P7VhiC.  Najzanimljivije i najperspektivnije ideje studentskih timova će biti stipendirane!

Vidimo se!

Napomena: Ukoliko ćeš koristiti PowerPoint prezentaciju prilikom predstavljanja svoje ideje, molimo te da nam je najkasnije do 27.8. 23:59 pošalješ na mejl info@incentar.org kako bismo sve na vreme pripremili.
O StartIN programu:

StartIN startap program predstavlja sveobuhvatni metodološki pristup razvoju biznisa kreiran od strane In Centra. Ovaj program za cilj ima da pruži podršku startapima u ranoj fazi razvoja dodeljivanjem individualnog mentora i predavača iz različitih industrija svakom timu.

Program će podržati različite biznis modele koji su zasnovani na tehnološkim inovacijama, digitalnim proizvodima/uslugama kao i blockchain tehnologijama. Više informacija možeš pronaći ovde.

 

Scroll to top