Startup Academy 4.0: Međunarodni program za startape

Za sve inovatore i preduzetnike koji žele da podignu svoj startap na viši nivo, Startup Academy 4.0 nudi jedinstvenu priliku. Ovaj međunarodni program dizajniran je da startap timovima pruži znanje i alate potrebne za izgradnju i skaliranje njihove ideje. Program počinje 3. juna, a prijave su već otvorene!

Učesnicima će biti pružena prilika da rade rame uz rame sa vrhunskim menadžmentom iz poznatih kompanija kao što su Genesis i Meta, kao i da čuju neprocenjive uvide od strane industrijskih eksperata iz AWS-a, Spotify-a, Bolt-a, Wix-a, Vimeo-a, i mnogih drugih. Takođe, biće organizovane mentorske sesije od strane renomiranih investicionih fondova, uključujući Horizon Capital, Flyer One Venture, među ostalima.

Program pokriva ključne oblasti od vitalnog značaja za rast i razvoj startapa, uključujući tržišnu strategiju, marketing i prodaju, finansije i investicije, proizvod, menadžment, tehnologiju i inovacije. Svaki učesnik će imati priliku da definiše sopstvene ciljeve i uz pomoć mentora kreira putanju za njihovo ostvarivanje.

Ne propustite šansu da unapredite svoj startap i učinite prvi korak ka globalnom uspehu. Za više informacija o programu i kako se prijaviti, posetite zvanični sajt ovde. 

Scroll to top

    Vaše ime i prezime *

    Vaša e-pošta *

    Ime kompanije

    Broj telefona

    Upit: