Timski koučing – Komunikacija u startap timu

Pridružite nam se 21. februara od 17 do 20h na radionici pod nazivom „Timski koučing – Komunikacija u startap timu“. Jelena Pavlović, sertifikovani kouč i doktor psihologije, upoznaće startap timove sa alatom “Pet disciplina uspešnih timova”. Alat je razvijen od strane profesora Petera Hokinsa sa ciljem unapređenja komunikacije.

Da je komunikacija jedna od ključnih aspekata uspešnog startap tima, pokazuju i rezultati istraživanja bazirani na uzorku od preko 100 startapa. Na listi od 20 razloga zbog kojih startapi ne opstaju, nakon nepostojanja potrebe od strane tržišta i nedovoljno novca, na 3. mestu se nalazi neadekvatan tim i nedovoljno efikasna komunikacija. (Izvor: CBI Insight)

Dobri odnosi sa ključnim stejholderima i investitorima su neophodni da bi startap tim bio uspešan. S druge strane, ključno je da se odmah na početku jasno definišu funkcije svakog člana tima. Nakon pohađanja radionice bićete u mogućnosti da stečena znanja implementirate u cilju postizanja boljih odnosa unutar tima, ali i sa eksternim partnerima.

Agenda:
17:00 – 17:15 –  Uvod
17:15 – 18:45 – Alati za razvoj timova i timske komunikacije
18:45 – 19:00 – Pauza za kafu
19:00 – 20:00 – Simulacije

Učešće na radionici je potpuno besplatno, a svoj (budući) startap tim možete prijaviti popunjavanjem sledećeg formulara.

Vidimo se!

Scroll to top