Virtuelna kancelarija – total business solution

Današnje poslovanje nameće upotrebu modernih rešenja koja će biti funkcionalna i pre svega sveobuhvatna za vaše klijente. Standardna praksa je da poslovanje bude dislocirano na više mesta: pravna služba na jednoj, finansijska služba na drugoj, a logistika na trećoj lokaciji. Konsultantima, pravnicima i agencijama koje rade sa klijentima koji pokreću biznis veoma često je potrebno jedinstveno rešenje – jedna lokacija i jedna firma gde mogu završiti sve.

Zato je Virtuelna kancelarija rešenje koje omogućava iznajmljivanje prestižne adrese, efikasnu finansijsku službu, konsultacije, kao i virtuelnu asistenciju –  sve na jednom mestu i prostoru koji je potpuno funkcionalan i spreman za sve vrste poslovnih operacija. Prezentacija usluge i detalji svih njenih elemenata namenjeni su pravnicimaadvokatskim kancelarijama, agencijama za posredovanjekonsultantima za razvoj poslovanja.

Prezentacija Virtuelne kancelarija održaće se u prostorijama coworking hub-a In Centar8. februara sa početkom u 17 časova. Prezentaciju će održati Željko Ilić, poslovni konsultant i suosnivač In Centra.

Učesnicima će biti omogućeno vreme namenjeno za pitanja i odgovore, kao i koktel nakon prezentacije.

Scroll to top