Besplatni webinar sa Zoranom Radošević InCentar Beograd

Besplatni webinar sa Zoranom Radošević „Šta sve spada u poslove Virtuelnih asistenata?“

U četvrtak, 28.10. u 18h, Zorana Radošević će održati besplatni webinar preko aplikacije Zoom na temu "Šta sve spada u poslove Virtuelnih asistenta?" kao uvod za njen online kurs "Postani Virtuelni asistent".

U okviru webinara saznaćeš sve o poslovima koje možeš da radiš kao virtuelni asistent sa bilo koje lokacije, u bilo koje vreme kao i o veštinama koje su ti potrebne da uspešno posluješ kao virtuelni asistent.

Besplatni webinar je namenjen svima koji žele da rade kao freelanceri, digitalni nomadi i virtuelni asistenti.

Želja za daljim razvojem i proširivanjem vidika, mogućnost rada sa inostranim klijentima, radoznalost da dalje istražuje kao i fleksibilnost radnog vremena i nevezanost za lokaciju vodila je Zoranu ka zanimanju virtualnog asistenta. Stečeno znanje i iskustvo uspešno je transformisala u online poslovanje. Već tri godine radi kao asistent direktora prodaje velike američke kompanije koja posluje na tri kontinenta. To joj je donelo nove uvide u poslovanje na daljinu i u sisteme koji se u svetu koriste.

Iako svoje zvanje vaspitača koje je stekla na Učiteljskom fakultetu nikada nije pretočila u zanimanje, ostala je ljubav prema edukaciji. 2017.i 2018. godine bila je koordinator programa MatišPro - matematika i programiranje za decu.

U želji da ohrabri ljude da šire svoje vidike i da se usavršavaju osmislila je program obuke za Virtuelne asistente koji se sprovodi u saradnji sa InCentrom.

Pored toga što radi, Zorana je i full time mama, posvećena ličnom razvoju i radu na sebi. Saradnik je u lekovitom i antistres metodu Razvoj pokreta, trenira borilačke veštine i samoodbranu.

 

Prijavi se za webinar klikom na link: https://bit.ly/3b8tvuF

Scroll to top