Besplatni webinar sa Anđelkom Ducić

Besplatni webinar sa Anđelkom Ducić „SEO trendovi za 2021/2022 godinu“

U sredu, 17.11. u 18h, Anđelka Ducić će održati besplatni webinar preko aplikacije Zoom za sve koje zanima SEO i digitalni marketing.

Saznaj šta nam donose najnoviji SEO trendovi u 2021/2022 godini i šta je to što je postalo već standard a šta su smernice za narednu godinu.Webinar je najava za Anđelkin SEO online kurs koji počinje 23.11. na koji još uvek možeš da se prijaviš.

Anđelka Ducić se bavi digitalnim marketingom proteklih 9 godina i sebe smatra full-stack digitalnim marketerom. Radila je na više od 300 digitalnih kampanja za različita tržišta i za skoro sve industrije (posle 300-te je prestala da broji).
Poslednje dve godine primenila je sve znanje koje je prikupila na projektima i zajedno sa partnerom vodi firmu Symbiotica, koja je zamišljena kao agencija koja pruža celokupnu digitalnu uslugu klijentima – po sistemu “ključ u ruke” pruža usluge izrade sajtova i web aplikacija, ali i digitalnog marketinga – promocije na Google-u, društvenim mrežama, optimizacije za pretraživače (SEO), email marketinga itd.
Predaje na IT Akademiji, Social Media Akademiji, drži radionice digitalnog marketinga u Podgorici u saradnji sa GIGroup Montenegro, saradjuje sa Univerzitetom Metropolitan, čest je predavač u StartIt centrima širom Srbije, ShareSquare-u i sličnim organizacijama. Takođe je deo ITGirls Srbija inicijative za uvođenje više žena u IT sektor.

Prijavi se za webinar klikom na web formular: https://bit.ly/3ChbJ3o

Scroll to top