Pohađajte besplatan online kurs - Digital Marketing Mix (PRIJAVE ZATVORENE)

Pohađajte besplatan online kurs – Digital Marketing Mix (PRIJAVE ZATVORENE)

InCentar tim zajedno sa Anđelkom Ducić rešio je da u ovim vanrednim okolnostima našoj zajednici ponudi da kurs „Digital Marketing Mix“ pohađaju ONLINE i to potpuno BESPLATNO.

Želimo da budemo odgovorni i sačuvamo zdravlje svih nas, a ujedno ponudimo dragim pratiocima mogućnost da se edukuju iz udobnosti doma. Verujemo da ćete uživati i upijati nova znanja iz oblasti digitalnog marketinga koje je iskusna Anđelka spremila za sve polaznike.

Za predstojeći kurs koji kreće 26. marta odabrali smo relevantan sadržaj i prilagodili ga online obliku, a vi ne brinite, imaćete mogućnost i da aktivno učestvujete u kursu, postavljate pitanja ili potražite savet od Anđelke.

Dobićete osnovna znanja u oblasti digitalnog marketinga, a ukoliko kasnije budete želeli da se usavršavate, pozivamo vas da nas pratite jer planiramo da po okončanju vanrednog stanja pripremimo kurs koji će biti nastavak ove online verzije.

Broj mesta je ograničen, potrebno je da se putem mejla info@incentar.org pošaljete osnovne podatke – ime i prezime i broj telefona, a mi ćemo vam poslati dalje instrukcije.

Prijave smo zatvorili u petak 20.03.2020.

Družimo se uskoro online! Vaš InCentar tim!

Scroll to top

    Vaše ime i prezime *

    Vaša e-pošta *

    Ime kompanije

    Broj telefona

    Upit: