Izaberi svoj karijerni pravac u IT-ju

Startup vs Kompanija vs Freelance

Zainteresovanima ćemo predstaviti prednosti i nedostatke svakog od ova tri načina, a na njima je da odluče koji će pravac izabrati. Šta je to što kompanija može da ponudi jednom IT-ijevcu u cilju njegovog razvoja? Kako funkcioniše jedan startap tim koji se bavi softverskim rešenjem? Na kojim platformama je najbolje frilensovati i kako se dolazi do značajnijih klijenata?

Događaj će se održati 29. januara sa početkom u 18 časova u In Centru. Govornici koji će sa nama podeliti svoja iskustva u IT svetu su:

– Petar Slović, Tehnički koordinator @Quantox Technology Quantox Technology je jedna od najznačajnijih i najvećih IT kompanija u Srbiji. Ona pruža kreativna rešenja koja omogućavaju prave rezultate kroz talenat, maštu i pravu strast za umetnošću web dizajna i razvoja. Petar Slović rukovodi timom od 40 ljudi na 4 lokacije – Beograd, Čačak, Kragujevac i Niš. Intervjuisao je takođe na stotine kandidata za pozicije Front End, NodeJS i Blockchain.

 – Nikola Ćurčić, CEO @Trusteed Trusteed je startap koji se se bavi data science tehnologijom na društvenim mrežama – analizom i dubokim razumevanjem podataka sa Instagrama u cilju unapređivanja efikasnosti Instagram naloga korisnika. Oni su svoju ideju razvijali kroz mentorski program Startap centra Ekonomskog fakulteta i imali su priliku da svoje softversko rešenje predstave pred više od 700 tehnoloških kompanija.

– Željko Crnjaković, Freelancer & Osnivač agencije Solutium –  Granica između frilensinga i preduzetništva je jako tanka, a Željko će nam detaljnije ispričati svoje iskustvo u obe sfere. Njegova agencija Solutium nudi kompletnu produkciju marketinškog digitalnog sadržaja. Sem toga, koodinator je Start It centra i InfostudHuba u Subotici, te je u konstantnoj interakciji sa IT zajednicom.

Događaj je otvoren za sve zainteresovane uz prijavu na info@incentar.org
Scroll to top