novogodisnja dekoracija kako radi za vas tokom praznika

Novogodišnje raspoloženje – Vaša prednost tokom praznika

Zabavna novogodišnja rasveta, po koji prijatan miris slatkiša koji se širi ulicom i ukrasi svuda, to je ono što ovaj deo godine čini potpunim. Bilo bi čudno i neprirodno da nije tako? Ali zašto kompanije iz različitih sfera poslovanja postavljaju dekoraciju u svojim radnjama? Bilo da je u pitanju butik ili salon automobila.

Samo pomislite, koliko je težak kraj godine. Sve kompanije svode godišnje izveštaje i prave planove za narednu godinu. Svaki zaposleni, među kojima ste i vi, daje svoj maksimum na poslu kako ne bi došlo do grešaka. Pored toga, svako od vas ide u praznične kupovine kako biste usrećili vama drage ljude. Sve to prouzrokuje ogromnu količinu stresa i nevoljnost. I dete u vama se više ne raduje kao ranije praznicima zbog samih praznika.

Kompanije su to uvidele i kako bi vas privukle, čine sve da vam ugođaj kupovine učine prijatnim. U nastavku ćemo vam otkriti koji su neki od benefita koje dekoracija može učiniti za vaš biznis, vaše zaposlene i vaše kupce, kao i vaše poslovno okruženje.

Istaknite vaše poslovanje

Ovo je sezona najvećih kupovina i potrebno je naći način da privučete kupce da dođu baš kod vas. Postoji li bolji način nego da im pružite pun doživljaj praznika? Kada ulepšate prostor, ljudi primete. I još važnije je da će se setiti zadovoljstva koje im je atmosfera vašeg prostora donela. Tada vaš biznis neće biti destinacija razmene, već destinacija sama po sebi. Na taj način ćete uživati prepoznatljivost kakvu zaslužuje.

Učinite da kupci budu praznično raspoloženi za kupovinu

Kada kupci zakorače u vašu radnju prepunu novogodišnjih lampica, ispuniće ih praznični duh. Praznici su vreme poklanjanja i potrebno je napraviti takvu ponudu da odgovara onome što bi za nekoga mogao predstavljati poklon.

Prednost kod zaposlenih

Kako praznična atmosfera podiže raspoloženje kod kupaca tako ona čini i za zaposlene. Svima je veoma teško da rade krajem godine usled velike količine stresa i pritiska koji završetak radne godine predstavlja po njih. Ukoliko im ne olakšate radnu atmosferu lepšim okruženjem i prijatnom muzikom stres će se samo povećati.

Ukoliko vaše zanimanje nije iz sektora prodaje, kreiranjem praznične atmosfere će učiniti da se zaposleni osećaju prijatno i kao deo zajednice. To može uticati na povećanu lojalnost i produktivnost koja je opala usled određenog pritiska.

Povezujete se sa zajednicom

Ukoliko je vaša ciljna zajednica praznično raspoložena, a vi niste, to može ostaviti loš utisak. Zbog toga je važno da prepoznate i iskomunicirate praznike na pravi način sa zajednicom. Budite kreativni i drugačiji kako i u svakodnevnom poslovanju, tako i tokom praznika, i to će vaša zajednica prepoznati i uvek će vam se vraćati.

Da li vam svideo blog? Pišite nam i pratite nas na društvenim mrežama.

Do sledećeg bloga vam želimo Srećne Novogodišnje i Božićne praznike!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Scroll to top