Pismo iz centra

Pismo In Centra

Iako je januar odavno prošao, mi smo odlučili da rekapitulaciju godine uradimo baš sada. Čini nam se da je In Centar na neki način promenio pravac svog kretanja baš u Aprilu prošle godine i nastavio svoj put pravcem kojim ide i danas. Suština i ciljevi su nam i dalje isti, samo se prilagođavamo potrebama i prilikama koje, pažljivim osluškivanjem tržišta sebi obezbeđujemo. 

Poslednji ciklus edukativnih kurseva smo završili u martu 2022. godine i nakon toga se posvetili internim projektima i razvoju našeg poslovanja. Nove usluge i sada razvijamo, dok smo postojeće znatno unapredili. Naša zajednica i baza klijenata i saradnika raste iz dana u dan, na šta smo zaista ponosni. Povećali smo i ojačali i naš tim, koji vredno radi na unapređenju potreba klijenata. 

Zadovoljni klijenti i uspešno realizovani projekti su energija koja nas svakodnevno pokreće i zbog čega ćete nas uvek zateći kako radimo uz muziku i sa osmehom. Na taj način smo se borili i sa svim izazovima i preprekama na koje smo nailazili i iz kojih smo mnogo naučili.  

Bitno je da uvek pronalazimo rešenja i da smo sa novim iskustvima još spremniji za svaki novi dan.  

Ostvarili smo preko 20+ novih saradnji sa studentskim i nevladinim organizacijama, prisustvovali na 10+ konferencija i podržali veliki broj projekata i inicijativa u zemlji i regionu.  

Lansirali smo platformu  www.virtualoffice.rs i proširili svoje poslovanje. Takođe, ostvarili smo i partnerstvo sa Payoneer-om. Ugostili smo preko 50+ coworkera tokom godine u našem habu i bili domaćini velikom broju predavanja, edukacija i radionica održanim u našim salama. Popili smo preko 5000 kafa i proslavili naše rođendane, praznike i lične uspehe zajedno.  

In Centar je zajednica koja iz dana u dan raste i sa zadovoljstvom tome svedočimo. Ulazimo u desetu godinu postojanja i radoznali smo da vidimo šta nas sve čeka na našem putu. Nadamo se da ćemo zajedno rasti, kao što smo i do sada.  

Scroll to top

    Vaše ime i prezime *

    Vaša e-pošta *

    Ime kompanije

    Broj telefona

    Upit: