Šansa za srpski startap – prijavite se za prvo AIM Startup takmičenje u Srbiji

Prvo nacionalno Annual Investment Meeting (AIM) Startap takmičenje biće održano 10. februara u Srbiji, a tim koji pobedi imaće priliku da predstavlja našu zemlju na globalnom AIM takmičenju 2020 u Dubajiu.

Ukoliko želite da se prijavite i učestvujete na lokalnom takmičenju to možete uraditi do 30. januara, a prijave su dostupne OVDE.

Pravo učešća imaju  startap kompanije:

  • Koje imaju do 50 zaposlenih;
  • Na tržištu su između dve do sedam godina
  • Imaju ostvareni godišnji prihodo između 100.000 i 1.000.000 dolara
  • Podigli su jednu rundu investicija

Kategorije koje će biti ocenjivanje su rast, društveni uticaj, upotreba inovacije, uticaj na klimu i životnu sredinu, kao i zaštita privatnosti.

Mogućnost za networking

Lokalnom pobedniku biće obezbeđeni put, smeštaj i štand na AIM 2020!

Globalno AIM 2020 Startap finale čija je tema „Ulaganje u budućnost: oblikovanje globalnih strategija ulaganja”, održava se od 24. do 26. marta u Dubajiu.

Kako navode organizatori tom prilikom na istom mestu okupiće se pobednici lokalnih AIM takmičenja iz 80 zemalja. Predstavnici ovih zemalja dobiće mogućnost da se upoznaju sa svetskim investitorima i preduzetnicima.

Inače, Annual Investment Meeting (AIM) je inicijativa Ministarstva ekonomije UAE pod pokroviteljstvom šeika Mohammeda bin Rashida Al Maktouma, potpredsednika i premijera UAE i vladara Dubaija.

Scroll to top