Regional Scrum Gathering Balkans konferencija

Svetski i balkanski Agilni titani se okupljanju na Regional Scrum Gathering Balkans konferenciji!

Podržan od strane Scrum Alliance, Regional Scrum Gathering Balkans je svetski događaj koji ima za cilj da okupi Agilne profesionalce, programere, trenere i entuzijaste. Zajedno ćemo pokazati svu snagu i moć Balkana kada je u pitanju deljenje znanja, kvalitetno umrežavanje i najviši nivo profesionalizma.

Regionalni Scrum Gathering Balkans 2023 će se održati uživo 16. I 17. novembra, uz opciju online prisustva za internacionalne goste i pokrivaće najaktuelnije teme i radionice iz oblasti agilnih transformacija, liderstva, planiranja i procene, DevOps, ​​QA testiranja kao I data science, AI tehnologije i  razvoj softverskih proizvoda i aplikacija.

Ovogodišnji program okuplja neke od najuticajnijih globalnih mislilaca iz agilnih i IT zajednica kao što su Lyssa Adkins, međunarodno poznati koautor Agilnog Manifesta Jon Kern, Roman Pichler koji je vodeći stručnjak za upravljanje proizvodima , Geoff Watts, vrhunski britanski trener za agilne timove i lidere kao i mnogi drugi koji će podeliti svoja znanja i iskustva I doprineti razvoju profesionalaca u region!

 Ali, to nije sve!

Osim dva dana sjajnih sesija i radionica na tri paralelne bine, prvi put je uvedena Unconference scena!
Agile Serbia je inspirisana željom da osnaži regionalnu zajednicu i kreira priliku da nove agilne zvezde zablistaju pred najvećom publikom u regionu. Sve dodatne informacije I način prjave pogledajte na Agile Srbija sajtu.

Ove godine će konferencija biti održana uživu, u punom sjaju u Madlenianum pozorištu, ali će sve sesije biti emitovane uživo preko YouTube-a I zvanične konferencijske aplikacije MatchAbout, koja je poput švajcarskog noža za uživanje na RSG Balkans! Publika će moći da gleda sesije, da učestvuje u anketama, postavlja sadržaj koji svi ostali učesnici vide na aplikaciji, preuzimaju sve materijale vezane za predavanja I direktno se povezuju sa ostalim učesnicima preko networking opcija na aplikaciji I razvijaju svoju profesionalnu zajednicu plus – šansa da osvoje brojne nagrade u aktivacijama!

Ne propustite priliku da unapredite svoje znanje o agilnosti i razvoju i osvojite 16 SEU poena za obnavljanje sertifikata! Vidimo se 16. i 17. novembra 2023. godine!

Više informacija i ulaznice potražite ovde: https://vvv.agile-serbia.rs/conference/regional-scrum-gathering-balkans-2023/

Scroll to top

    Vaše ime i prezime *

    Vaša e-pošta *

    Ime kompanije

    Broj telefona

    Upit: