dmp webinar InCentar Beograd

Besplatni webinar sa Anđelkom Ducić „Kako osmisliti strategiju digitalnog marketinga?“

U četvrtak, 21.10. u 18h, Anđelka Ducić će održati besplatni webinar preko aplikacije Zoom za sve koje zanima digitalni marketing i digitalna strategija.
Nauči kako pravilno i kreativno da osmisliš digitalnu marketing strategiju koja će ti dati željene rezultate i ispuniti digitalne ciljeve. 
Webinar je najava za Anđelkin online kurs Digital Marketing Pro koji počinje 26.10. na koji još uvek možeš da se prijaviš.
Anđelka Ducić se bavi digitalnim marketingom proteklih 9 godina i sebe smatra full-stack digitalnim marketerom. Radila je na više od 300 digitalnih kampanja za različita tržišta i za skoro sve industrije (posle 300-te je prestala da broji).
Poslednje dve godine primenila je sve znanje koje je prikupila na projektima i zajedno sa partnerom vodi firmu Symbiotica, koja je zamišljena kao agencija koja pruža celokupnu digitalnu uslugu klijentima – po sistemu “ključ u ruke” pruža usluge izrade sajtova i web aplikacija, ali i digitalnog marketinga – promocije na Google-u, društvenim mrežama, optimizacije za pretraživače (SEO), email marketinga itd.

Predaje na IT Akademiji, Social Media Akademiji, drži radionice digitalnog marketinga u Podgorici u saradnji sa GIGroup Montenegro, saradjuje sa Univerzitetom Metropolitan, čest je predavač u StartIt centrima širom Srbije, ShareSquare-u i sličnim organizacijama. Takođe je deo ITGirls Srbija inicijative za uvođenje više žena u IT sektor.

 

Prijavi se za webinar klikom na web formular: https://bit.ly/3n3X85J

Scroll to top

    Vaše ime i prezime *

    Vaša e-pošta *

    Ime kompanije

    Broj telefona

    Upit: