Virtuelna kancelarija InCentar Coworking prostor Beograd

ZAŠTO JE VIRTUELNA KANCELARIJA ZA VAS?

Primetili ste koliko se brzo svet menja, a sa njim i način poslovanja? Ukoliko želite da ostanete konkurentni na tržištu morate da mu se prilagođavate. Virtuelna kancelarija vam može pomoći da unapredite svoje poslovanje ili da ga proširite. Glavna prednost jeste sam njen naziv – virtuelna –  ne morate da budete fizički prisutni!

Dakle, možete da radite sa bilo koje tačke na svetu, dok je vaše središte firme u Beogradu. Sa razvojem digitalnog sveta, razvio se i broj usluga i profesija, koje ne zahtevaju od vas fizičku kancelariju i sve troškove koji dolaze sa njom. Verovatno vam je dovoljan samo vaš kompjuter i sav fokus možete da prebacite na posao. Kako virtuelna kancelarija tu pomaže vama?

Ovo su 4 razloga zbog kojih je virtuelna kancelarija za vas:

1) Fleksibilnost – vaše poslovanje ne zavisi od fizičkog prostora. Idealno za one koji često putuju ili su izabrali nomadski stil života.

2) Ne morate da brinete o svojoj pošti – prijem, obaveštenje o prijemu ili prosleđivanje pošte, prepustite nama! Na jednom mestu imate sve što vam je potrebno da vaš biznis funkcioniše kako treba.

3) Ušteda novca – Virtuelna kancelarija vam pomaže pri skaliranju vašeg biznisa. Ne morate da brinete o troškovima zakupa kancelarija, komunalija i drugih režijskih troškova tradicionalnih kancelarija. Posvetite se vašem poslovanju maksimalno!

4) Profesionalni izgled –  Sve je više preduzetnika, vlasnika malih biznisa i startapa u svetu. Potrebno je vreme da bi se steklo poverenje klijenata i pokazao kredibilitet. Imati fizičku poslovnu adresu na prestižnoj adresi pomaže vam da ulijete poverenje klijenata u vaš brend.

Ovakav model omogućuje firmama da imaju svoju registrovanu adresu, sedište firme u samom centru Beograda, prijem i menadžment pošte, potencijal za umrežavanje, knjigovodstvene ili pravne usluge.

Ukoliko planirate da pokrenete biznis, prebacite sedište firme sa druge adrese ili druge države, stojimo vam na raspolaganju.

Posetite naš sajt i odaberite paket koji najviše odgovara vašim potrebama.

Scroll to top

    Vaše ime i prezime *

    Vaša e-pošta *

    Ime kompanije

    Broj telefona

    Upit: