Otvaranje poslovnog računa u samo nekoliko klikova

U današnje vreme, efikasnost i brzina su ključni u vođenju uspešnog biznisa. Preduzetnici sada imaju priliku da zaborave na dugotrajno čekanje u redovima banaka za osnovne usluge kao što je otvaranje računa. Zahvaljujući modernim tehnološkim rešenjima i partnerstvu In Centra sa jednom od najvećih banaka u Srbiji, procesi koji su tradicionalno oduzimali vreme sada se mogu obaviti brzo i jednostavno online. 

Preduzetnik i banka 

Otvaranje računa u banci predstavljalo je jedan od prvih koraka za svakog preduzetnika, često praćen dugim čekanjem i papirologijom. Međutim, novo doba digitalizacije donosi promene i u ovoj oblasti, pružajući preduzetnicima mogućnost da ovaj korak obave online, bez nepotrebnog gubitka vremena. 

In Centar, u partnerstvu sa jednom od vodećih banaka u Srbiji, omogućava preduzetnicima da otvore račun za svoj biznis potpuno online. Sve što je potrebno jeste da budete pored računara ili svog mobilnog telefona zbog procesa autentifikacije i za jako kratko vreme, vaš račun će biti spreman za korišćenje. 

Prednosti online otvaranja računa za vaš biznis 

Prednosti ovakvog pristupa su mnogobrojne. Osim što štedi vreme, online otvaranje računa smanjuje birokratiju i pojednostavljuje procese, omogućavajući vam da se fokusirate na ono što je zaista važno – vaš biznis.  

Kako funkcioniše online otvaranje poslovnog računa u banci: Korak po korak 

 • Prvi korak je izbor Virtu Paušal paketa. Ovo je najfleksibilniji paket za paušalce gde dobijate osnivanje vaše firme, otvaranje bankovnog računa, virtuelnu kancelariju, knjigovodstvo, salu za sastanke i još mnogo toga.  
 • Drugi korak je online otvaranje računa u banci gde je potrebno samo da budete pored računara ili svog telefona u unapred zakazano vreme kako bismo prošli kroz proces autentifikacije.  
 • Treći korak podrazumeva početak vašeg poslovanja kao i implementaciju svih ostalih usluga Virtu Paušal paketa.  

Zašto izabrati Virtu Paušal: Više od samo bankarskih usluga  

Virtu Paušal nije samo usluga otvaranja računa, već kompletno poslovno rešenje koje vam omogućava da upravljate svim aspektima vašeg biznisa efikasno i bez nepotrebnog stresa. Usluga je dizajnirana da zadovolji specifične potrebe paušalnih preduzetnika, nudeći sve na jednom mestu. 

Zakažite sastanak što pre kako više ne biste čekali u redovima.  

Scroll to top

  Vaše ime i prezime *

  Vaša e-pošta *

  Ime kompanije

  Broj telefona

  Upit: