Virtu Startup – Poslovna infrastruktura za startapove

Startapovi se na dnevnom nivou suočavaju sa raznim izazovima – istraživanjem tržišta radi verifikacije ideje, mnoštvom sastanaka sa potencijalnim partnerima i klijentima i analizom konkurencije. Pored toga dešavaju se i poteškoće u komunikaciji među članovima tima i deljenju obaveza, a sve to zajedno ume da bude veoma stresno posebno ukoliko sledi pitch na nekom Startap programu.

Ponekad može biti izazovno naći dostupnu salu za sastanke, „uhvatiti“ internet baš u momentu kada treba hitno odgovoriti na mejl ili nekoga ko će vam dati adekvatan pravni, knjigovodstveni ili mentorski savet. Kako bismo čitav proces učinili što lakšim, formirali smo Virtu Startap paket koji će vam obebzediti celokupnu poslovnu infrastrukturu na jednom mestu i tako omogućiti da se fokusirate isključivo na razvoj svog proizvoda ili usluge.

Virtu Startap obuhvata niz pogodnosti:
Sedište firme/adresa

Registracija firme često ume da bude naporan i dugotrajan proces. Uz našu pomoć, nakon registracije u APR-u, adresa tvoje startap firme će biti na atraktivnoj lokaciji u samom centru grada.

Prijem i menadžment pošte

Ukoliko prijaviš svoju firmu na našu adresu, to znači da ćemo mi voditi računa o prijemu i skeniranju tvoje pošte, a ti je možeš „pokupiti“ u onom momentu kad ti odgovara. Više ne moraš da dočekuješ poštara ni da se suočavaš sa momentima „Niste bili na adresi, pa se vaša pošiljka vratila“. Kul, zar ne?

Knjigovodstvene usluge (bez nadoknade od 6 meseci do 1 godine)

Ukoliko nemaš dodirnih tačaka sa ekonomijom, biće ti veoma teško da pratiš poslovanje svoje tek osnovane firme. Bilans stanja, bilans uspeha, duguje, potražuje…uf, baš ume da te odvrati od konkretizacije samo ideje, a da ne pričamo da ti može oduzeti i dosta vremena. Na raspolaganju ti stoji naš knjigovođe za sve knjigovodstvene usluge čak do godinu dana nakon osnivanja firme bez ikakve novčane nadoknade.

Pravni saveti

Naš stručan tim pravnika će ti rado dati pravni savet u momentima kada ti je to najneophodnije. U okviru paketa imaćeš mogućnost da se jednom nedeljno sastaneš sa pravnikom i rešiš sve pravne nedoumice koje se tiču poslovanja tvog startapa.

Sale za sastanke (bez nadoknade)

Prostor za sastanke je neophodan prilikom dogovaranja između članova startap tima, ali i između njih i potencijalnih partnera. Da se ne biste nalazili po kafićima, naš hab ti nudi mogućnosti da koristiš naše raspoložive sale bez ikakve nakodnade, a dovoljno je samo da nam kažeš datum i vreme. Naravno, naš projektor te neće izneveriti kada imaš neku bitnu prezentaciju kao ni stabilna internet konekcija u bilo kom momentu.

Konsultacije sa mentorima In Centra

Kako dalje skalirati proizvod? Na šta da se fokusiraš? Koja je tvoja ciljna grupa i putem kojih kanala komunikacije ih naći? Nakon rada i dosta priče sa startapima koji su prošli kroz naš hab, znamo da ih mnogo toga muči i da nisu sigurno u kom pravcu bi njihova ideja trebalo dalje da se razvija. Zajedno sa našim mentorima ti stojimo na raspolaganju u momentima kada imaš neko pitanje ili nedoumicu za dalji rast tvog startap biznisa.

Da li ispunjavaš uslove za korišćenje ovog paketa?

Ne brini se, nije ništa komplikovano u pitanju, bitne su nam sledeće stavke:

  • Trebalo bi da budeš registrovan kao doo/preduzetnik koji vodi knjige (6 meseci ili u fazi registracije)

Ukoliko si već registrovan kao doo ili preduzetnik do 6 meseci, sjajno, izvršićemo promenu postojeće adrese tvoje firme na našu adresu. Ukoliko tek treba da osnuješ svoju startap firmu, mi ćemo ti pomoći oko svih koraka!

  • Da si pohađao startap ili mentorski program

Verujemo da si već pokazao ambiciju da učiš što više, kao i da se takmičiš sa ostalim startapima.

  • Minimum 2 člana tima

Jasno nam je da jedna osoba ne može biti direktor, računovođa, dizajner, programer i samostalno izneti sve korake koje razvoj jednog startapa podrazumeva. Sudeći prema statistikama, većina startap timova broji 2 ili više člana.

Ono što ti nudimo je korišćenje naše celokupne infrastrukture uz optimalne mesečne troškove, a ono što želimo od tebe da bez ustezanja zatražiš savet od nas i da zajedno doprinesemo napretku tvog startap biznisa!

Pored toga, imaćeš priliku da upoznaš i druge ljude iz različitih industrija koji su skoro svakog dana u našem habu, da popiješ kafu u chill out zoni, da „nadogradiš“ svoja znanja knjigama iz preduzetničke biblioteke, ali da prisustvuješ zanimljivim događajima i meetup-ovima gde obrađujemo različite teme iz oblasti preduzetništva.

Ukoliko ti ovo zvuči zanimljivo, zakaži sastanak sa našim timom i razvijaj svoj startap uz našu podršku!

 

Scroll to top