Jedan dan u InCentru Coworking prostor Beograd

JEDAN DAN U IN CENTRU

Kod nas ne postoji „jedan sasvim običan dan“ jer je svaki drugačiji. I to nije samo fraza. Možete se uveriti kada sledeći put budete prolazili ulicom Cara Lazara, u Beogradu… tu negde između broja 5 i 7 provirite i naćićete nas 

In Centar Hub je mesto susreta, razvoja i odrastanja. Svakodnevno imamo priliku da se družimo, radimo i razmenimo ideje jer se sve veći broj pojedinaca i timova odlučuje za naš coworking prostor. Naši coworkeri vole prostor u kojem borave zbog prijatne radne atmosfere, mogućnosti da obave sastanke bez buke i uznemiravanja i dodatnih pogodnosti koje su na raspolaganju korisnicima našeg prostora, kao što su: iznajmljivanje sala za sastanke, predavanja itd.  

Uz šolju kafe, volimo da proćaskamo sa našim uspešnim preduzetnicima i saznamo više o njihovom profesionalnom razvoju, dobijemo nove ideje  i, uz sve to, izgradimo bolje međupartnerske odnose. Ovakvi razgovori nas uvek podstaknu na razmišljanje o našem razvoju i stvaranju novih usluga koje možemo da ponudimo u budućnosti. 

Često smo u prilici da organizujemo seminare, radionice, obuke, kurseve ili poslovne sastanke, kako interno tako i za sve koji su zainteresovani, a nisu još korisnici naših usluga.  

Dok ćaskamo sa kolegama o najnovijim dešavanjima kod nas i šire, pojavljuje se naš dragi poštar Ivan, sa osmehom na licu i hrpom paketa i pisama za naše coworkere i korisnike Virtuelne kancelarije.  

Virtuelna kancelarija je jedna od naših usluga koja omogućava svim preduzetnicima, u Srbiji i širom sveta da, ukoliko žele započnu ili prošire svoj posao u našoj zemlji. Ova usluga omogućava našim korisnicima da imaju registrovanu adresu svoje firme na našoj adresi, prijem i menadžment pošte, uz mogućnost dodatnih usluga, kao što su knjigovodstvo i pravne usluge. 

Najzanimljiviji deo dana nam je kada se otvori mogućnost da stvaramo, da budemo kreativni. Ovaj proces se najbolje ogleda u novim projektima, bilo da su to kursevi, start up projekti ili unapređenje postojećeg poslovnog sistema.  

Pred smiraj radnog dana, volimo da iskoristimo jedan skriveni prostor u našem habu koji interno zovemo “chill zona” gde možemo uz partiju pikada ili dobru knjigu da se opustimo i zaokružimo dan. 

Dođite da provedete sa nama dan u In centru, da se upoznamo i razmenimo ideje i iskustva.  

Ukoliko ste zainteresovani za neku od naših usluga, posetite ovaj LINK. 

Scroll to top

    Vaše ime i prezime *

    Vaša e-pošta *

    Ime kompanije

    Broj telefona

    Upit: