Virtuelna kancelarija – Šta najbolje radi za vaš biznis?

Želite da pokrenete sopstveni biznis i morate da sačuvate nešto novca? Možda želite da se upustite u nepoznanicu poslovnog poduhvata, a da pri tome ne želite da uzmete kredit za poslovni prostor? Da li vaša ideja može da se razvija u potpuno virtuelnom okruženju? Da li su vaši zaposleni voljni da rade od kuće, iz automobila, ili neke druge promenljive lokacije?

Koji god bili vaši razlozi, mi ćemo vas uputiti u prednosti poslovanja u virtuelnom okruženju. Ali hajde da krenemo od toga odakle ćete poslovati.

Ali zaista, odakle ćete završavati sve poslove?

Tehnički, vaša kancelarija je svuda gde ste i vi. Sa savremenom tehnologijom, možete se posvetiti svom biznisu sa bilo koje lokacije. Kancelarija može biti u vašem domu, u automobilu, na aerodromu, na plaži ili nekoj drugoj lokaciji. Neke od tipičnih stiuacija su da vam kancelarija bude deo kuće, nezavisno da li vi putovali ili ne. Međutim, to podrazumeva da nađete miran kutak u kući, izolovan od smetnji i buke kao što su deca, TV, kućni aparate… šta god vam smetalo. Kako bi remote poslovanje funkcionisalo, morate imati disciplinu i imati dobro osmišljen radni prostor.

Virtuelna kancelarija čini vaš biznis profesionalnim i sa više kredibiliteta

Dakle, šta je sa poslovnom adresom? Ako radite od kuće, verovatno ne želite da vam kućna adresa i poslovna adresa budu iste. U zavisnosti od vrste biznisa, moguće je da nećete ostaviti utisak kakav ste planirali. Zato je naš predlog vama da zakupite adresu, čime ćete rešiti problem i gomilanja pošte jer ćete imati uslugu prijema i upravljanja poštom. Takođe, u tom slučaju dobićete i mogućnost uvođenja fiksnog broja.

Nema gužvi u prevozu – ekološki odgovorno

Nema više kašnjenja na posao, nervoze jer već pet minuta stojite u mestu bez naznaka da ćete uskoro nastaviti svoju vožnju. Kada imate virtuelnu kancelariju, ovo je još jedan od benefita, kako za vas tako i za okruženje. Pored toga što činite dobro po okolinu, vreme koje je dragocen resurs, više ne trošite na gužve u prevozu, već na stavke koje su zaista važne.

Podstiče produktivnost i povećava zadovoljstvo

Virtuelna kancelarija je sjajna za povećavanje satisfakcije zaposlenih, razlog je jednostavan – data im je mogućnost da rade od kuće, sačuvaju novac koji je bio namenjen prevozu i da imaju više slobode i mogućnost da samostalno izbalansiraju posao i privatne obaveze. Ovom promenom se povećava produktivnost jer zaposleni mogu da rade u opuštenijoj atmosferi uz smanjen pritisak.

 

Veći priliv talenata

Kada možete da radite sa bilo koje lokacije, niste ograničeni na tačno određen grad, opštinu, državu, već je baza telanata mnogo veća. Takođe, možete zaposliti više radnika jer će troškovi po radnom mestu biti niži.

Lako širenje poslovanja

Virtuelna kancelarija pruža mogućnost da širite biznis bez potrebe za većom kancelarijom. Ovo je alternativa koja podrazumeva niže troškove i manje stresa. Zato što prostor nije ograničavajući faktor, rastom biznisa možete zakupiti adresu i coworking prostor kako biste testirali potencijalno tržište, bez dodatnih troškova relokacije.

Virtuelna kancelarija za vaš biznis…

Potreba za remote i fleksibilnim poslovanjem je promenilo način poslovanja zauvek. Pored toga, globalizacija je stvorila dodatni pritisak na svaki biznis da kreira ponudu za više tržišta.

Na sreću, virtuelna kancelarija je odličan odgovor na novonastale izazove. Vaš biznis će dosegnuti do ciljanih targeta bez prevelikih troškova i konstatntnih selidbi. Ostaćete agilni i nećete morati da se nosite sa prevelikim stresom i troškom vremena. In Centar prepoznaje zahteve tržišta, te je u svoju ponudu uvrstio virtuelnu kancelariju, kako biste na jednom mestu imali sve što vam je potrebno za uspešno vođenje biznisa. Pored ovog paketa,na raspolaganju vam je remote biz paket kojim vam se daje mogućnost odabira potrebnih usluga za vaše remote poslovanje.

Do sledećeg bloga, pratite nas na društvenim mrežama i pišite nam.

Scroll to top